NAPOKON!

Pobedila rak, posle niza propalih veza pronašla pravog: Kajli Minog napokon zaljubljena, srećna i verena! (FOTO)

Bivša pop zvezda, a danas glumica Bili Pajper otkrila je slučajno u intervjuu za britansko izdanje časopisa "Elle" da su Kajli Minog i njen dečko Pol Solomonos (46), šef časopisa GQ, vereni.

Šuška se
Autor:
Pobedila rak, posle niza propalih veza pronašla pravog: Kajli Minog napokon zaljubljena, srećna i verena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Časopis "Daily Mail" je kontaktirao Solomonosovu maćehu Gloriju, koja je sa njegovim ocem Markom u braku 41 godinu. Glorija nije znala da je Pajper slučajno rekla za veridbu, ali je rekla da je upoznala Kajli i da joj se sviđa. "Jako je draga i oduševljena sam što su vereni. To je vrlo uzbudljivo, ali nažalost, ne mogu ništa više da vam kažem jer sam zamoljena da to ne radim. Poštujem svoga sina i previše poštujem Kajli da bih išta više otkrila", rekla je gospođa Glorija i dodala kako ne zna ni kada ni gde će se održati venčanje. Ajvor Džons, suprug Polove sestre Nikol, rekao je kako su upoznali "predivnu" Kajli, ali da ništa više od toga ne može da komentariše, sem ako mu ponude "milion". Nakon više dugogodišnjih veza, Kajli se 2016. verila sa tada 28-godišnjim britanskim glumcem Džošuom Saseom. Veza je burno završena godinu kasnije, zbog čega je Kajli bila slomljena. Sa Polom je počela da izlazi 2018. godine, a tek je prošle godine otkrila kako je upoznala nekoga uz koga se oseća dobro. Pol je diplomirani grafički dizajner, medijski mogul i nagrađivani kreativni direktor britanskih časopisa "GQ" i "GQ style" od 2001. godine. Pre toga je radio za časopis "Marie Claire" i ima svoju firmu "Paul Slolomos Design LTD".

U oktobru prošle godine pojavile se vesti da par planira venčanje ove godine u Melburnu, zavisno od ishoda pandemije koronavirusa. U novembru je Kajli gostovala u tok šou "Lorraine", u kom nije dozvolila da bude naterana da govori o venčanim zvonima. "Vrlo je drag. Verovatno ovo ne gleda, jer sigurna sam da je na poslu. Velika mi je podrška, smejemo se. Oboje smo u životima dovoljno prošli i upoznali smo se u pravo vreme, tako da je sve lepo", nahvalila je svog novog partnera Kajli, a kad je voditeljka zazveckala crkvenim zvonima, pop zvezda je prekinula uzviknuvši "Lorejn!". Kajli je kasnije objasnila da je osetila ljubavnu čaroliju, možda ne kao u ljubavnim romanima sa leptirićima i zvezdama, ali definitivno je osetila. Primetili su i njeni prijatelji da se drugačije ponaša, iako je bila uverena da deluje hladnokrvno i tad je bila sigurna da se nešto događa. Sastanak s Polom predložio joj je zajednički prijatelj, ali odluku nije lako donela. "U tom trenutku nisam bila zainteresovana za bilo koga. Razmišljala sam 'da ili ne, možda jednog dana'. Na kraju se dogodilo tog dana, mi smo se povezali i svideli jedno drugom", otkrila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs