mesec i nešto nakon useljenja

Nisu dugo izdržali: Trudna princeza Judžin i njen suprug iselili se iz bivše rezidencije princa Harija i Megan?

Unuka Kraljice Elizabete izgleda da ne želi više da živi u nekadašnjem domu vojvode i vojvotkinje od Saseksa

Šuška se
12:06h Autor:
Nisu dugo izdržali: Trudna princeza Judžin i njen suprug iselili se iz bivše rezidencije princa Harija i Megan?
Foto: Profimedia

Trudna princeza Judžin, unuka britanske kraljice Elizabete sa svojim suprugom Džek Bruksbankom napustila je bivšu britansku rezidenciju princa Harija i Megan Markl nakon samo šest nedelje otkako su se uselili.

Par se vratio u svoj prošli dom u Kesingtonskoj palati, piše Daily Mirror. Iz palate su dobili da komentarišu navode, ali je predstavnik za odnose sa javnošću Saseksa potvrdio da su se princeza i Džek iselili.

Frogmore Cottage je rezidencija u Vindzoru koju su princ Hari i Megan Markl dobili od kraljice kao venčani poklon, a za renoviranje kuće s pet soba potrošili su oko 2,3 miliona funti poreznih obveznika.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su svoj dug poreznim obveznicima isplatili početkom septembra, a obnovili su sve električne instalacije, počev od grejanja do preuređenja kupatila i sobe za jogu.

Kad Kejt i Vilijam krenu u porodični izlazak sa troje dece: Celo pozorište nije skidalo pogled sa njih! (FOTO)

foto: Profimedia

I pored činjenice toga što su se odrekli kraljevskih dužnosti i započeli samostalan život u Kanadi, ova rezidencija se i dalje vodi kao njihovo imanje.

Princeza Judžin i njen suprug sklopili su privatni dogovor sa Saseksima i početkom novembra zvanično se uselili u Frogmore.

Imanje je izgledalo kao idealno mesto za porodicu koja čeka prinovu, pisao je The Sun. Princeza i Džek postaće roditelji krajem proleća 2021. godine.

'Frogmore je prilagođen ukusu Megan i Harija, imajući na umu njihovog sina Arčija, tako da je savršeno mesto za par koji će podizati dete', rekao je izvor za The Sun.

U blizini imanja žive roditelji princeze Judžin, princ Endrju i Sara Ferguson

kao i kraljica Elizabeta i princ Filip koji se nalaze u dvorcu Vindzor.

žive roditelji, ali i baka i deca princeze Judžin.

Nema kraja sreći u kraljevskoj palati: Na proleće stiže još jedna beba!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs