selidba slavnog para

Luksuzno sklonište milijardera: Žizel Bundšen i Tom Brejdi iskeširali 17 miliona dolara za imanje na Floridi!

Nakon selidbe Ivanke Tramp i njenog supruga, svoje zemljište na veoma traženom mestu bogatih u okolini Majamija brzo su pronašli slavni supermodel i fudbaler.

Celebrities
14:59h Autor:
Luksuzno sklonište milijardera: Žizel Bundšen i Tom Brejdi iskeširali 17 miliona dolara za imanje na Floridi!
Foto: Profimedia

Svetski mediji bruje da će Donald i Melanija Tramp po napuštanju Bele kuće, 2021. godine započeti novi život na Floridi u luskzusnoj rezidenciji, kao i da je Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika sa suprugom Džaredom Kušnerom kupila neizgrađenu parcelu pored Majamija.

Sada će se u ovu poznatu suncem okupanu oazu preseliti i slavna brazilska manekenka Žizel Bundšen (40) sa svojim suprugom Tom Brejdijem.

Melanija Tramp sitno broji do odlaska iz Bele kuće: Spremna za novo životno poglavlje!

foto: Profimedia

Naime, prema pisanju magazina Page Six, Žizel i Tom će uskoro svoju vilu u Bostonu zameniti impresivnim imanjem na privatnom ostrvu na Floridi. Za novo imanje iskeširali su neverovatnih 17 miliona dolara, a u planu im je da sruše sadašnje izdanje i izgrade impresivnu modernu porodičnu oazu u saradnji sa najboljim američkim arhitektima.

Takođe, šuška se da će njihova vila biti potpuno ekološki prihvatljiva.

"Oni jednostavno vole da grade od temelja, a ne da se usele u nešto već gotovo. Pogledajte samo njihovu vilu u Bruklinu, ova će biti slična", rekli su upućeni.

Inače, na sunčanoj Floridi svoje luksuzne domove već imaju Adrijana Lima i Hulio Iglesijas, Edi Lampert i Karl Icahn.

Tržište nekretninama ovde je sada podivljalo. Mnogi menadžeri, milijarderi i informatički magovi su među najtraženijim kupcima’, rekao je jedan od izvora za američki magazine Page Six.

Ko je najlepša mlada srpska glumica: Vi birate! (ANKETA)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs