Progovorila o svojoj intimi

Ceca Ražnatović: Gladna sam ljubavi, ali ne startujem muškarce

Pevačica je otkrila da je tip žene koji ne prilazi muškarcima, a pošto ne izlazi u grad bez povoda, potencijalnim udvaračima je teško da joj priđu. Međutim, pevačica ne planira da pomeni svoj miran život
Šuška se
19:04h Autor:
Ceca Ražnatović: Gladna sam ljubavi, ali ne startujem muškarce
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Srpska folk zvezda Ceca Ražnatović odlučila je da otkrije pojedinosti vezane za svoj ljubavni život. Otkrila je da je tip žene koji ne prilazi muškarcima, a pošto ne izlazi u grad bez povoda potencijalnim udvaračima je teško da joj priđu. Međutim, pevačica ne planira da pomeni svoj miran život.

"Živim miran, povučen život i to nije nikakav stereotip ili moje foliranje. Na taj način ne uskraćujem sebi ništa jer se ljubav ne juri i ne traži, ona te nađe kada treba. Prijatelji se sa mnom šale da kod kuće čekam pravog", rekla je Ceca, a zatim i priznala da retko izlazi.

"Ne skitam po gradu jer ne volim da izlazim bez povoda, tako da potencijalni udvarači i nemaju mnogo prilika da mi priđu. Neke verovatno time odbijam, ali jake i sposobne muškarce sigurno ne. Sebe ne doživljavam kao nedostižnu jer sam, kao i sve žene, ranjiva i gladna ljubavi, ali profesija stvara drugačiju percepciju o meni. I u takvim okolnostima mi ne manjka udvarača", otkriva Ceca.

Pevačica je takođe dodala da je ona žena koja ne prilazi mušarcima prva:

"Tip sam žene koji ne startuje muškarce, već smatram da je njima dato da osvajaju i da se trude oko mene. Ako mi se muškarac dopadne, direktna sam i tu nema dileme. Ista je stvar i iako mi se ne dopadne potencijalni udvarač. Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji".

"Moja deca, kao i kompletna porodica, navijaju da nađem nekog uz koga ću biti srećna i ko će mi pružiti pravu ljubav", dodala je pevačica i rekla da se Veljko i Anastasija ne mešaju u njen izbor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs