Priznanje

Ozi Ozborn (71) kaže da u životu najviše žali što je prevario suprugu: Imam sreće što me nije ostavila!

Ozi Ozborn je tokom godinama šokirao publiku prilično nečuvenim ponašanjem, ali sedamdesetjednogodišnji roker zna zbog čega se najviše kaje: zato što je varao Šeron Ozborn

Šuška se 30.11.2020. - 12:28h Autor: STIL.KURIR.RS
Foto: Profimedia

Ozi Ozbor javno se prisetio 2016. godine i svoje afere sa Mišel Pugh, zbog koje se kratkotrajno razdvojio od supruge Šeron sa kojom je u braku skoro tri decenije.

"U životu sam učinio prilično nečuvene stvari. Žalim što sam prevario suprugu. Više to ne radim," rekao je Ozi ove nedelje u jednom intervjuu. "Imam sreću što me nije napustila. Nisam ponosan na to. Bio sam besan tada. Slomio sam joj srce."

Još 2017. godine, Ozi je o svom neverstvu priačao za Roling Stons: "To je rokenrol stvar - rokaš i valjaš se. Uzimaš dobro sa zlom. Koliko sam bio lud, imao sam sreće što nije otišla," ispričao je tada.

Šeron (68) je takođe razmišljala o usponima i padovima tokom 40 godina njihove ljubavi, što je rezultiralo sa troje zajedničke dece: Ami (37); Keli (36) i Džekom (35). U septembru je rekla kako su Ozi i ona "srodne duše".

 

"Pomisao da ne budem sa njim je prosto nezamisliva," rekla je tada. "Kako godine odmiču, samo se približavamo jedno drugom. Kad ljubav tek započne, to je požuda; kako starite i stvari se menjaju u vašem životu, to postaje drugačija ljubav."

 

Osim sa preljubom, Šeron se borila i sa dugogodišnjim drogiranjem svog supruga, da bi ove godine objavili kako Ozi ima Parkinsonovu bolest.

 

(STIL.KURIR.RS)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...