Geni su čudo

Elizabet Harli (55) pokazala stariju sestru: Da li je moguće da postoji neko zgodniji od nje? (FOTO)

Možete da se pridržavate dijete ceo život, da vežbate do iznemoglosti, ali ako nemate dobre gene, džaba vam trud

Star look 30.11.2020. - 12:06h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Profimedia

Elizabet Harli (55) i njena sestra su pokazale da su dobri geni ti koji im pomažu da prkose starosti.

 

Britanska glumica je na instagramu postavila sliku svoje sestre Kejt i sebe, u bikiniju, napravljeno ovog leta dok su pozirale sa primercima iz nove linije Elizabet Hrli.

"Ja i moja sestra tokom karantina ovog leta. Dok smo odrastale uvek smo nosile identinčnu odeću, ili ružičasto ili plavu, pa i dalje obožavamo isto da se oblačimo."

 

 

Elizabet i  Kejt su veoma bliske, što dokazuje i događaj iz 2018. godine, kada je Kejtin, dvadesetjednogdišnji sin Majls, fizički napadnut u Londonu. Tada je Elizabet javno pozvala na hapšenje njegovih napadača, a svoju sestru nazvala "neverovatnom majkom."

 

"Bila sam prva osoba koju je pozvao moj sestrić (kada je pretučen). Znao je da ako pozove svoju majku, ona će uskočiti u automobil i krenuti do njega, pa se plašio da ne doživi srčani udar. Čak i kada je bio u polusvesnom stanju, mislio je na druge. On je sjajno dete i ne bih mogla da ga volim više," priznala je Elizabet tada za Helou magazin.

 

Glumica je veći deo godine provela sa porodicom u Englesoj: "Ima nas devotoro u kući. Tu je cela porodica uključujući i moju mamu, tetku i prijatelje koji imaju ozbiljne respiratorne probleme. Potpuno sam paranoična da neću moći da ih čuvam dovoljno i nisam dozvolila nikome da izađe iz kuće osim mene. U prodavnicu idem po hranu i tada nosim masku i rukavice, " priznala je glumica.

  

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...