Njegove muke

Brus Džener odabrao žensko ime: Zovite me Bridžit!

Rijaliti zvezda i bivši sportista je pokazao koliko je ozbiljan u svojoj nameri da promeni pol, čak je odabrao i žensko ime
Šuška se
23:26h Autor:
Brus Džener odabrao žensko ime: Zovite me Bridžit!
Foto: AP

Iako su u oktobru prošle godine objavili da se rastaju posle 22 godine braka, kad su se u sredu vratili sa Tajlanda, Kris (58) i Brus Džener (64) držali su se za ruke dok su šetali aerodromom u Los Anđelesu.

No bez obzira na to, i dalje se pojavljuju naslovi o Brusovoj želji za promenom pola. Navodno je pomoć oko svega potražio od svog dugogodišnjeg prijatelja, zagovornika za transrodna prava Renea Ričardsa.

Iza Bruca, kao i njegovog prijatelja, je profesionalna sportska karijera što ih je i zbližilo. Rijaliti zvezda potražila je od Renea savet o tome da li treba proći kroz operaciju promene pola. Prema navodima, Rene, koji je doktor, ponaša se kao Brusov "trener" promene pola.

Objasnio mu je da je to ozbiljan, celoživotni proces te da ne savetuje da se Brus operiše osim ako je potpuno siguran u svoju odluku.

- Objasnio mu je da bi mu život mogao postati jako težak ako nije sasvim siguran u operaciju - govori izvor.

Brus je navodno siguran u svoju odluku i čak je odabrao svoje žensko ime, Brdžit. Prve glasine o operaciji pola pojavile su se nakon što se Brus podvrgnuo smanjivanju Adamove jabučice jer mu je, navodno, oduvek bila ružna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs