Otac i sin

Orlando Blum dobio zvezdu na Bulevaru slavnih: Pratnju mu pravio sin!(FOTO)

Glumcu je pratnju pravio njegov sin Flin, koji je celo vreme asistirao pri otkrivanju zvezde
Celebrities
11:00h Autor:
Orlando Blum dobio zvezdu na Bulevaru slavnih: Pratnju mu pravio sin!(FOTO)
Foto: Reuters

Odnedavno slobodnom glumcu Orlandu Bulumu, tokom otkrivanja zvezde na Stazi slavnih pridružio se sin Flin. Trogodišnjak se nije odvajao od svog oca na jedan od sigurno najvažnijih dana u njegovoj karijeri.

Flin je zajedno sa glumcem pozirao pored zvezde, a dok je Orlando držao govor, dečak se celo vreme "kačio" po njegovoj nozi. Rado je i asistirao te pridržavao uže sa jednom rukom, dok je u drugoj držao vrećicu sa slatkišima.

Orlando je za otkrivanje svoje zvezde, koja je 2521. po redu, obukao plavo odelo, a Flin je bio obučen u košulju i farmerke. Dvojac je imao sličnu frizuru.

- Za dete iz Londona, Holivud deluje kao mistično mesto - rekao je Orlando u govoru te se prisetio naglog uspona svoje karijere nakon što se pojavio u "Gospodaru prstenova" i "Piratima sa Kariba".

- Živeo sam nomadskim životom u čemu sam uživao. No sad kad imam sina, postajem ozbiljniji. Želim biti u njegovom životu i imati što više uticaja na njega - zaključio je glumac koji je pre šest meseci okončao trogodišnji brak sa Mirandom Ker (30), bivšim modelom Viktorijinih anđela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs