Svesna svog izgleda

Marija Karan: Ako je za ulogu potrebna atraktivna devojka, imam velike šanse da me izaberu

Poznatoj glumici ne manjka samopouzdanja, pa tačno zna da li će na osnovu izgleda da dobije ulogu ili ne, a kaže i da trenutno ne razmišlja o braku
Šuška se
04:16h Autor:
Marija Karan: Ako je za ulogu potrebna atraktivna devojka, imam velike šanse da me izaberu
Foto: Facebook / Marija Karan

Ljubavni život glumice Marije Karan uvek je bio intrigantan medijima i često se pisalo o njenim navodnim romansama sa poznatim i uspešnim muškarcima. Ona nikada ništa nije komentarisala i čini se da se još nije pojavio onaj ko će je odvesti kod matičara i kraj koga će poželeti da zasnuje porodicu, prenosi Story.rs.

"To je apsolutno individualno. Mislim da svako ima svoje prioritete u životu, pa na osnovu njih odlučuje da li će i kada postati roditelj. Verujem da je to najbitnija i najlepša stvar u životu, a idealno vreme je trenutak kada se za tim osetiti potreba. Trenutno ne razmišljam o braku, sve će doći u svoje vreme", govori glumica koja, ma koliko se trudila, nikako ne može da sakrije kako trenutno uživa u ljubavi.

"Moj privatni život je nešto što zaista želim da zadržim za sebe, ništa ne krijem, ali trudim se da ga sačuvam od javnosti koliko god to mogu. Poštujem tuđu privatnost, pa bih isto tako volela da i drugi poštuju moju odluku da svoju intimu ne iznosim u javnost. Mogu reći da sam srećna i okružena ljudima koje volim i koji mene vole", tajanstvena je Marija koja je svesna svoje lepote i izgleda.

"Sve ima svoje prednosti i mane. Konkretno, ako je za ulogu potrebna atraktivna devojka, imam velike šanse da me izaberu, ali ponekad za ulogu nije poželjan dobar izgled, mada ste možda po svojim glumačkim sposobnostima idealni za tu ulogu. Do sada je moj izgled u većini slučajeva bio na mojoj strani. To samo do neke mere otvara pojedina vrata, a sve posle toga zavisi samo od vas i vaše energije. Mislim da je najbitnije kako se osećamo i šta radimo da bismo postali suštinski ispunjeni. Lepota dolazi iznutra i bez te energije, sve drugo bilo bi nedovršeno ili uzaludno", objašnjava glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs