Nije se pojavila na sudu

Severina dobila starateljstvo nad sinom: Nije zadovoljna alimentacijom od 2000 evra!

Prema odluci suda, Milan Popović moći će dva puta mesečno da viđa sina tako da on ostaje s majkom. Osim toga, Milan će plaćati alimentaciju od dve hiljade evra mesečno
Šuška se
15:14h Autor:
Severina dobila starateljstvo nad sinom: Nije zadovoljna alimentacijom od 2000 evra!
Foto: Facebook / Severina

Na sudu u Zagrebu doneta je odluka suda u korist pevačice Severine Vučković o starateljstvu nad sinom Aleksandrom Popovićem, kojeg je dobila iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem, prenosi story.rs

Na pitanje Milanovom advokatu hoće li se žaliti na odluku, Ljubo Pavasović je rekao:

- Nećemo se žaliti, bitna je dobrobit deteta.

Advokat Jadranka Sloković koja je u slučaju zastupala Severinu, izjavila je:

- Zadovoljni smo s prvim delom presude da dete ostaje kod majke, to smo i tražili. Ali dete može ići i izvan Hrvatske na druženje s ocem što po nama nije dobro jer ne može biti bez majke po nekoliko dana.

Na pitanje jesu li zadovoljni visinom naknade, rekla je:

- To je premalo, na to ćemo se žaliti. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe deteta, nego se radi o tome da otac i dete moraju deliti finansijsku sudbinu, a obzirom da su Popovićeve finansije jake smatramo da i naknada treba biti veća.

Dodala je kako je još iz sudnice poslala Severini SMS poruku i otkrila joj kakva je presuda, dodajući da je pevačica rekla da je zadovoljna prvim delom, a na drugi će se žaliti. Advokat regionalne pop pevačice nije otkrila razlog zbog kojeg se Vučkovićeva nije pojavila na sudu, ali veruje se da je sprečena zbog nedavne operacije kolena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs