Teško do pomirenja

Raskinuli Katarina Živković i Bane Janković

Njih dvoje su se dosta udaljili i počeli su da se raspravljaju oko mnogih stvari, što je rezultiralo raskidom, izjavio je izvor blizak ovom paru i dodao da ne veruje u njihovo pomirenje
Šuška se
21:50h
Raskinuli Katarina Živković i Bane Janković
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Pevačica Katarina Živković i maneken Bane Janković su nakon tri godine i po godine svađa i pomirenja rešili da stave tačku na svoju vezu.

"Iako su mnogi verovali da će Bane i Kaća biti jedini par koji se upoznao u rijalitiju, sačuvao svoju ljubavnu vezu i na kraju stupio u brak, to se ipak neće dogoditi, jer su definitivno raskinuli! Njih dvoje su se dosta udaljili i počeli su da se raspravljaju oko mnogih stvari, što je rezultiralo raskidom", izjavio je izvor blizak ovom paru i dodao da ne veruje u njihovo pomirenje.

"I jednom i drugom je trenutno veoma teško, što je i razumljivo, s obzirom na to da su četiri godine bili u vezi. Ipak, mislim da do njihovog pomirenja neće doći jer su sada definitivno odlučili da raskinu", rekao je ovaj izvor.

Podsetimo, ovaj par se upoznao u trećoj sezoni Farme 2010. godine. Kada je Kaća izašla kao pobednik ovog šoua, oni su nastavili svoju vezu, a nedugo zatim počeli su i da žive zajedno.

Živkovićeva je nedavno kupila stan, u koji je trebalo zajedno da se usele, ali do toga, po svemu sudeći, definitivno neće doći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs