Atmosfera sa snimanja

Evo kako je prošlo snimanje Kim i Kanje za naslovnicu, koje je inspirisalo mnoge parodije!(VIDEO)

Popularni par je snimion niz fotografija, a sada možete da pogledate i kako je to izgledalo
Celebrities
01:34h Autor:
Evo kako je prošlo snimanje Kim i Kanje za naslovnicu, koje je inspirisalo mnoge parodije!(VIDEO)
Foto: Youtube

Nakon što je objavljivanje naslovnice Voga sa Kim i Kanjom Vestom izazvalo lavine negodovanja, sada smo dobili priliku da zavirimo na snimanje unutrašnjosti najnovijeg broja modnog časopisa.

http://www.youtube.com/watch?v=8t0qmhnuEpg
slavna Eni Lebovic
Nort leži u zagrljaju svog oca Kim blista u raskošnoj beloj haljini.

Druga fotografija prikazuje srećni par u trenutku poljupca. I dok je reality zvezda otkrila da joj je naslovnica Vogue-a ostvarenje svih snova, modni svet smatra da apsolutno ničim nije zaslužila tu čast, te da je tu naslovnicu za nju kupio njen verenik koji je potegao sve moguće veze.

- Kim ne želi da troši svoje vreme na negativne komentare. Ostvarila je svoj san i jako je zahvalna Ani Vintur, koja joj je sve to omogućila. Na ostalo se ne obazire - rekao je izvor blizak slavnom paru.

Kim je o naslovnici pre objavljivanja obavestila svega nekoliko ljudi, a nakon toga je na svom Tviteru s obožavaocima ponosno podelila sliku.

- To je bila velika tajna. I ono malo ljudi koje je znalo za to, moralo je da se zavetuje na ćutanje - otkrio je isti izvor za Dejli Mejl. Snimanje je trajalo dva dana u Los Anđelesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs