Poznati pevač otkriva

Haris Džinović: Trebalo je da nastupim sa Lučanom Pavarotijem

Trebalo je da nastupim sa Lučanom Pavarotijem, bili smo blizu toga da dogovorimo nastup, no onda se na žalost razboleo i preminuo, a Tom Džons je za mene jedan od najvećih pevača svih vremena, izjavio je Džinović
Šuška se
15:50h Autor:
Haris Džinović: Trebalo je da nastupim sa Lučanom Pavarotijem
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Poznati pevač Haris Džinović otkrio je u nedavnom intervjuu da se ne smatra folk pevačem, na koje saradnje je ponosan i sa kim bi još hteo da nastupi.

"Velika mi je čast što sam nastupao sa Stingom i Monserat Kabalje. Kad izađete na pozornicu s takvom divom kao što je Monserat Kabalje dotaknuli ste nebo, nema ništa iznad toga. Čast mi je bila velika tim više što me ona izabrala između 100 izvođača. Prilikom njenog gostovanja na koncertu u Beogradu 2011. godine izveo sam napolitansku kanconu Dicitencello vuie te talijanski klasik Torna a Surriento, a zajedno smo izveli duet Non ti scordad di me", kaže Haris i otkriva sa kim bi još želeo da ostvari saradnju:

"Tom Džons je za mene jedan od najvećih pevača svih vremena, i voleo bi da sa njim nastupim. Inače trebalo je da nastupim sa Lučanom Pavarotijem, bili smo blizu toga da dogovorimo nastup, no onda se na žalost razboleo i preminuo", izjavio je pevač.

Džinović je trebalo da ima još jednu saradnju sa velikom svetskom zvezdom:

"Pre jedno 15 godina je bilo nekih kombinacija i sa Džordžom Majklom. Međutim na kraju ništa od toga, bilo je teško pronaći pesmu koju bismo zajedno mogli otpevati, pa na kojem je jeziku otpevati", rekao je Haris.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs