Serena Vilijams pred osudom javnosti zbog skandalozne izjave

Šokantan izjava prve teniserke sveta, da je silovana šesnaestogodišnjakinja sama kriva za ono što joj se desilo, uzburkala javnost i medije
Šuška se
20:16h
Serena Vilijams pred osudom javnosti zbog skandalozne izjave

Svetski mediji bruje o skandaloznom komentaru prve teniserke sveta na slučaj silovanja 16-godinjakinje u Ohaju. Vilijamsova je u intervju za magazin Rolling Stoun, okrivlila silovanu devojku da je sama kriva za napad.

Dvojica tinejdžera Trent Mejs i Malik Ričmond dobili su godinu dana u zatvoru za pomenuto silovanje, a uhapšeni su pošto su drugi učenici postavili snimak na internet.

Mediji su preneli da je ovo najkontroverznija izjava u Sereninoj karijeri.

''Mislite da je fer to što su oni dobili? Uradili su nešto glupo, ali ne znam.. Ne krivim devoju, ali ako imate 16 godina i toliko sto ste pijani.. Trebalo je da vas roditelji nauče da ne uzimate piće od drugih ljudi'', odgovorila je teniserka.

''Ona ima 16 godina, ali zašto se toliko napila da se ničega ne seća? Moglo je biti gore, imala je sreće. Očigledno da ne znam, ali možda nije bila devica, ali nije smela da sebe stavi u takvu situaciju, osim ako joj nisu nešto sipali, to je onda nešto drugo'', zaključila je sestra Vilijams.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs