Rijana ponovo u lošem stanju

Besna i razuzdana Rijana: Pogledajte zašto je pevačica izgubila kontrolu

Slavna pevačica ne može da preboli Krisa Brauna. Nakon što se prijavila na kliniku za bolesti zavisnosti, sada je tokom koncerta u Engleskoj udarila fana mikrofonom
Šuška se 19.06.2013. - 16:05h
http://www.youtube.com/watch?v=_sgu7CioctU
Pevačica sa Barbadosa ne prestaje da šokira javnost. Na koncertnoj turneji u Engleskoj tokom nastupa Rijana (Rihanna) je fana udarila mikrofonom. Američki mediji navode da je u lošem stanju od kada ju je ostavio Kris Braun (Chris Brown). Nakon burnog raskida, pop zvezda se prijavila na kliniku za odvikavanje od alkohola, droge i seksa. Ipak, svoje ponašanje i dalje ne uspeva da kontroliše.

Rijana je na svom koncertu u Birmingemu izgubila živce i udarila mikrofonom svog obožavaoca. Jedan od ljudi koji su prisutvovali kocertu uhvatio je za ruku muzičku zvezdu, kada je sišla do prvog reda u publici i pevala pesmu "Diamonds". Kada je shvatila da je fan drži za ruku duže nego što je očekivala, Rijana se okrenula i udarila ga mikrofonom. Američki mediji navode da je muzička diva potonula kada ju je Kris Braun ostavio.

"Rijana ga i dalje obožava. Opsednuta je njime, iako joj je rekao da je gotovo. Razgovarala je sa psihijatrom i shvatila da je program od 12 koraka najbolje rešenje za nju", rekao je izvor blizak zvezdi.

Da li će Rijani terapija zaista pomoći ili će popularna Riri nastaviti sa svojom ulogom buntovnika i zvezde koja potpuno gubi kompas, videće se u narednom periodu.

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...