Pre 18 godina

Lijam Nison: Zbog venčanja nije igrao Džejmsa Bonda

Britanski glumac Liam Nison otkrio je da je imao ponudu da igra Džejmsa Bonda, ali da je morao da je odbije zbog venčanja sa Natašom Ričardson
Šuška se
23:40h Autor:
Lijam Nison: Zbog venčanja nije igrao Džejmsa Bonda
Foto: Reuters

Britanski glumac Lijam Nison u intervjuu koji je dao Dejli mejlu, ispričao je da mu je glumica Nataša Ričardson postavila ultimatum: ili ja ili 007.

Mora da je bila u pitanju prava ljubav, piše list, jer je Nison izabrao Natašu s kojom je bio 15 godina u braku, sve do njene tragične smrti na skijanju 2009.

"Bilo je to pre 18 ili 19 godina. Ona mi je tada rekla: ako budeš igrao Džejmsa Bonda, ništa od venčanja! A ja sam naravno odustao od uloge jer sam žarko želeo da se oženim njom", kazao je glumac.

Da je umesto supruge izabrao ulogu, Nison bi se najverovatnije pojavio u filmu "Zlatno oko" iz 1995. Ovako je umesto njega u "kožu" tajnog agenta 007 uskočio Pirs Brosnan koji će Bonda igrati u još tri ostvarenja.

Nisona, koji se proslavio ulogama u filmovima "Šidlerova lista", "Hronika Narnije", "Ratovi zvezda" i "96 sati", ove godine ćemo moći da vidimo u akcionoj drami "A Walk Among the Tombstones" i humorističnom vesternu "A Million Ways to Die in the West". Britanski glumac, takođe, planira da snimi i treći nastavak trilera "96 sati".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs