Procenite

Kijanu Rivs: Da li vam se sviđa sa sedom kosom i borama? (FOTO)

Glumac nije podlegao trendu Holivuda gde se svi trude da budu večno mladi, sa svojih 49 godina ima sedu kosu i bore na licu
Star look
19:02h Autor:
Kijanu Rivs: Da li vam se sviđa sa sedom kosom i borama? (FOTO)
Foto: Reuter
1 / 5 Foto: Reuter

Obožavateljke su se zabrinule za Kijanua Rivsa (49) nakon što je na crvenom tepihu filmskog festivala u Santa Monici pokazao neuredan imidž.

- Da nije bolestan? Možda ima privatnih problema sa kojima se ne zna nositi, pa mu nije ni do čega - nagađali su gosti, koji su jedva prepoznali zvezdu akcionog blokbastera “Brzina”.

Kijanu se uopšte nije trudio da sakrije masnu kosu prošaranu sedim vlasima, a čini se da je holivudski glumac počeo i da ćelavi jer su fotografi odmah uočili i snimili veliku rupu na njegovom temenu.

- Svi u Holivudu žele biti zauvek mladi i lepi, ali ja imam druge prioritete u životu. Ne bojim se starenja i niko me u mojim godinama ne može pretvoriti u metroseksualca - rekao je Rivs.

Glumac je, primetili su fanovi, fizički propao u manje od godinu dana. Pustio je gustu bradu, a staru frizuru nije se ni trudio da promeni, osim što je dobio sede. Kijanu je i smršao nekoliko kilograma, ali kaže da nema razloga za brigu jer je potpuno zdrav.

- Kome se ne sviđam, ne mora da me gleda. Nisam voštana figura nego živo biće, a svaka bora i nedostatak na mome telu deo su mene i tu su s razlogom - zaključio je Kijanu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kijanu Rivs