Astronomska cena

Od sada i vi možete da letujete kao Džejms Bond, ali će vas to i te kako koštati

Ukoliko i vi želite da osetite čari dvadesetjednodnevnog aranžmana za dvoje, u koji su uključeni luksuzni hoteli i restorani, privatni avioni, sportski automobili, čuvene kockarnice i jahte, to će vas koštati 490.100 funti (800.000 dolara)
Vesti
00:14h Autor:
Od sada i vi možete da letujete kao Džejms Bond, ali će vas to i te kako koštati
Foto: AP

Ljubiteljima Džejmsa Bonda s dubljim džepom, jedan turistički vebsajt nudi avanturu dostojnu tajnog agenta 007.

Dvadesetjednodnevni aranžman za dvoje, u koji su uključeni luksuzni hoteli i restorani, privatni avioni, sportski automobili, čuvene kockarnice i jahte, košta 490.100 funti (oko 800.000 dolara).

Vebsajt VeryFirstTo.com, koji je danas izašao sa ponudom, nada se velikom odjeku među "mnogobrojnim fanovima Džejmsa Bonda". Putovanje, koje započinje u Londonu, vodi parove u Monte Karlo, Veneciju i Istanbul, a zatim još dalje u Indiju i Tajland, to jest na sva mesta na kojima su snimani filmovi o najčuvenijem filmskom špijunu.

Avantura se završava na Jamajci na imanju "Zlatno oko" (Goldeneye), danas luksuznom hotelu, gde je autor i bivši britanski agent Ian Fleming napisao neke od svojih romana o Džejmsu Bondu.

"Parovi koji budu uplatili putovanje imaće priliku da tokom aranžmana dožive uzbudljivu Bondovu avanturu koja će ih odvesti u sedam zemalja u kojima su snimani mnogi od poznatih filmova", navodi se u saopštenju VeryFirstTo.com.

"Proputovaće zemaljsku kuglu privatnim avionima, kockati se u kazinima, ispijati martinije, iskusiti vožnju gliserima, jahtama, tuk-tukom i naravno automobilima kao što su ferari i aston martin", ističe se u reklami.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs