Neverovatno

Barni Eklston: Slavica se drogirala sa Naomi Kembel, više puta je završila u bolnici!

Prvi čovek Formule 1 je otkrio tajne o svom životu i tako naveo i razloge razvoda od Slavice
Šuška se
22:08h Autor:
Barni Eklston: Slavica se drogirala sa Naomi Kembel, više puta je završila u bolnici!
Foto: Fonet

Slavica Eklston je zajedno sa Naomi Kembel koristila alkohol i kokain, što je Barniju Eklstonu, kako kaže, bio povod da se od nje razvede. Prvi čovek Formule 1 je vrata svog života potpuno otvorio publicisti Tomu Baueru, te je tako nastala i knjiga o njegovom životu u kojoj se otvoreno govori o supruzi Slavici, deci i uopšteno svom životu, prenosi story.rs.

Iako u knjizi najviše ima reči o njegovoj majci, kao i ćerkama Tamari i Petri Eklston, najveću pažnju je ipak privukla činjenica da se od svoje tadašnje supruge, bivše srpske manekenke Slavice Radić Eklston, razveo jer nije mogao da podnese činjenicu da se drogira.

Naime, Berni objašnjava kako je Slavica postala nerazdvojna prijateljica sa Naomi Kembel, koja je neprekidno konzumirala ogromne količine alkohola i kokaina, pa je na taj način negativno uticala i na njegovu suprugu.

Eklston govori i da je Slavica, pored toga što je uživala u apsolutnom bogatstvu i pažnji koju joj je pružao, ona ipak konstantno ulazila u sukob i imala napade agresije u kojima je on bio žrtva.

Sudeći po onome što je napisano u knjizi, kako su ćerke odrastale, tako je i njihov odnos bivao sve gori, a Slavica je više puta hospitalizovana i lečena od stresa i drugih psihičkih problema.

Period nakon razvoda Tom Bauer opisao je kao blagostanje za Slavicu koja se sa ćerkama preselila u Los Anđeles, dok je Berni nastavio po starom, samo sa mlađom ženom, sa ciljem da joj se osveti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs