Poslednji intervju

Osećala se krivom jer je otkrila tajnu: Keri Fišer priznala u poslednjem intervjuu

Dok se svet oprašta od američke glumice koja nas je juče napustila, mediji se prisećaju detalja njenih poslednjih razgovora s novinarima
Vip priča
09:26h Autor:
Osećala se krivom jer je otkrila tajnu: Keri Fišer priznala u poslednjem intervjuu
Foto: Profimedia

Tokom promocije svojih memoara, koje je objavila pod nazivom The Princess Diarist, Fišerova je dala veliki broj intervjua, a dva su se posebno istakla: onaj koji je dala za magazin Rolling Stone i razgovor s britanskim tok-šou voditeljem Grejemom Nortonom, piše Story.rs.

Fišerova je u svojoj biografiji otkrila mnogo detalja o svom životu, između ostalih i to da je tokom snimanja filmova iz serijala "Zvezdani ratovi" imala kraću i strastvenu aferu s kolegom Harisonom Fordom, koji je igrao Hana Sola dok je Keri igrala lik princeze Leje. Tada 19-godišnjakinja, Keri je imala tajnu vezu s tridesettrogodišnjim Fordom, koji je bio oženjen u to vreme. Četiri decenije kasnije, Fišerova je pronašla dnevnik koji je vodila u tom periodu i objavila ga u vidu knjige, iznenadivši svet detaljima o ovoj aferi.

"Nisam imala pojma da će to izazvati ovakvu senzaciju", rekla je Keri. "Oko 400.000 sajtova je to prenelo, bilo me je sramota".

Fišerova je objasnila i kako je izgledalo raditi s Harisonom Fordom dok se u potaji odvijala njihova veza. Naime, Ford je u jednoj sceni trebalo da joj na neku repliku odgovori Volim te, ali je to promenio na - Znam. Zbog pompe koja se javila u medijima, Keri je priznala da se oseća krivom jer je obelodanila ovu tajnu.

Negde u približno vreme, glumica je tokom razgovora za Rolling Stone otvoreno pričala o konzumiranju droga.

"Nekom ko ima 19 godina rekla bih da se ne drogira uvek i svuda. Ni ja se nisam drogirala celog života, ali je to, nažalost, lekcija koja se sporo uči", rekla je Keri i istakla da veruje da je droga "krivac" za njene česte promene raspoloženja. Doduše, obožavala sam LSD. Apsolutno. I dan-danas pomislim na njega, ali mislim da bi to bilo malo intenzivno za moje godine", bila je iskrena Keri.

Preminula glumica Keri Fišer: Njeno srce nije izdržalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs