Iznenađenje

Na aukciji snimak seksa braće Kenedi sa Merilin Monro?

Snimak, na kojem je legendarna glumica u kompromitujućim pozama za braćom Kenedi, nedavno su zaplenili američki poreznici, te bi sutra trebalo da bude prodat na aukciji
Šuška se 03.03.2014. - 20:01h Autor: Tanjug
Foto: Wikipedia

Video snimak na kojem holivudska glumica Merilin Monro vodi ljubav sa bivšim američkim predsednikom Džonom Kenedijem i njegovim bratom Robertom, mogao bi koliko sutra da se nađe na aukciji u Americi.

 

Tako barem tvrdi vlasnik "seks tejp"- a Vilijam Kaslberi, bivši telohranitelj Monroove.

 

Snimak, na kojem je legendarna glumica u kompromitujućim pozama sa braćom Kenedi, nedavno su zaplenili američki poreznici, te bi sutra trebalo da bude prodat na aukciji kako bi se pokrio dug od 200.000 dolara koji Kaslberi nikako ne uspeva da izmiri.

 

Američke vlasti zasad nisu potvrdile ovu informaciju, ali holivudski telohranitelj navodi da se ove tri poznate osobe zaista nalaze na snimku koji on želi da sačuva od javnosti iz poštovanja prema svom prijatelju i bivšem surpugu Merilin Monro, Džou Dimađiju.

 

Prema pisanju sajta TMZ, Kaslberi navodno pokušava da na sve moguće načine prikupi 200.000 dolara kako bi sprečio da se pomenuta traka nađe na licitaciji.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...