Nestrpljivo čekamo

Kejt Midlton će prisustvovati dodeli Oskara: Šta li će obući?

Mnogi dizajneri se mole da ih neko iz Kejtine svite pozove i zamoli za haljinu koju će ona nositi ove noći, ali izbor je samo na njoj
Šuška se
11:34h Autor:
Kejt Midlton će prisustvovati dodeli Oskara: Šta li će obući?
Foto: Reuters

Došao je momenat da Kejt Midlton zasije i na crvenom tepihu. Naime, u noći Oskara vojvotkinja od Kembridža će prisustvovati dodeli ove prestižne nagrade.

Možete li zamisliti Kejt kako ćaska sa Leonadrom Dikaprijem ili sa Kejt Blančet? Ali veliko pitanje je šta će obući?

Oskar je velika reklama za većinu modnih kuća, pa se one utrkuju da slavne zvezde nose njihove kreacije i glavno pitanje na crvenom tepihu je: "Šta nosite?"

Da li će podleći kraljičinom predlogu i nositi duže haljine, tekst pročitajte OVDE.

Vojvotkinja će se možda obratiti svojim proverenim dizajnerima kao što su Aleksandar Mekvin ili Dženi Pekam, ali modni magovi smatraju da bi trebala da nosi kreacije nekog britanskog dizajnera.

"Kejt treba da nosi nešto Britansko i predivno. Vidim je u kreaciji Erdema. Njegove kreacije su nešto slobodnije nego što je Kejt navikla da nosi do sada, ali se rizik isplati kada je Oskar u pitanju", izjavila je jedna modna kritičarka.

Kada je moda u pitanju, mnogi stilisti vojvotkinji predlažu da se ugleda na filmske dive kao što je Anđelina Džoli, ipak odluka će biti samo Kejtina.

Svi se nadaju da će nositi kraljevsku tijaru i tako dodatno doprineti glamuroznoj pojavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs