Poučno

Kalina Kovačević se borila za život na porođaju: Usred carskog reza nestalo struje!

Srpska glumica je vodila borbu da održi trudnoću ali kasnije se žestoko borila i za sopstveni život jer je u sred porođaja carskim rezom nestalo struje
Celebrities
23:16h Autor:
Kalina Kovačević se borila za život na porođaju: Usred carskog reza nestalo struje!
Foto: Kurir/Aleksandar Jovanović

Poznata srpska glumica Kalina Kovačević ispričala je svoje traumatično iskustvo koje je proživela u trudnoći. Naime, ona je otkrila sa kakvim komplikacijama se suočavala.

"Nakon trudnoće i mnogo komplikacija, bila sam u bolnici na odeljenju za humanu produkciju. Bukvalno sam morala da ležim 24 časa u bolnici prikačena na sve moguće aparate gde je svaki dan bio borba da li ću ja preživeti i moja beba. Inače sam osoba koja je jako aktivna, bavim se sportom i tih šest meseci konstantnog ležanja na boku i te kako su ostavili traga na mene, moje telo, ali i na psihu", započela je priču Kalina.

Glumica je navela da je imala i veoma težak porođaj.

"Imala sam hitan carski rez u 36. nedelji, gde je nestalo struje u sred operacije i gde sam četiri nedelje ostala u bolnici i borila se za život. Imala sam komplikacije, a konstantno su me kljukali lekovima kako bih preživela", nastavila je potresnu priču mlada glumica, objašnjavaćuji šta joj je probudilo motivaciju da nastavi da se bori i vrati svoje telo i psihu u pređašnje stanje.

O prednostima i manama carskog reza pročitajte OVDE.

Da je sve to ostavilo i te kakvog traga na život ove mlade glumice svedoči i njena izjava:

"Kada se sve to završilo morala sam da shvatim da više nisam stara Kalina, da jedva mogu da ustanem sa stolice koliko je moje telo bilo uništeno u svakom smislu. Sama činjenica da ne možeš da ustaneš i napraviš dva koraka u meni je probudilo želju da se borim i da počnem da treniram mnogo drastičnije nego što sam to pre činila", iskreno je rekla Kalina sa željom da inspiriše mnoge žene koje slušaju njenu priču.

U prilog Kalininoj priči ide i nova studija tokom koje je otkriveno da su trudnice koje vežbaju mnogo srećnije. Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs