zna šta hoće!

Konačno poznat razlog kraha Pamelinog braka od 12 dana! Jednostavno, ona je žena koju ne možeš da promeniš!

Brak sa producentom Džonom Pitersom nije uspeo

Šuška se
14:46h Autor:
Konačno poznat razlog kraha Pamelinog braka od 12 dana! Jednostavno, ona je žena koju ne možeš da promeniš!
Foto: Profimedia

Pamela Anderson razvela se od producenta Džona Pitersa nakon samo 12 dana braka, pa su svi jedva čekali da saznaju šta je tačno bio razlog za brzo venčanje i još brži kraj ljubavi.

Pamela je obnovila romansu sa rediteljem koju su započeli pre 30 godina, pa su se venčali u Malibuu ubrzo nakon što su ponovo podgrejali strasti.

"Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se sa putovanja i Džon joj je rekao: "Volim te, hajde da se venčamo." Ona je rekla "Dobro". Ali, odmah je uvidela da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena izvan javnog sveta, pošto se fokusirala na humanitarni rad. Pamela je osećala da Džona frustira to što je ona želela da zadrži svoju finansijsku nezavisnost. Počeo je da joj se meša u karijeru, odnosno, želeo je da joj sredi ulogu u filmu na kojem je radio, a ona to nije htela", rekao je izvor za strane medije.

Podsetimo, u kratkom saopštenju Andersonove odmah po objavljivanju vesti o razvodu stoji da su se razišli kako bi dali sebi vremena da procene šta žele.

"Razilazimo se kako bismo procenili šta želimo od života i jedno od drugoga. Cenimo vašu podršku", stoji u saopštenju Pamele Anderson koje je objavio The Hollywood Reporter.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs