Traži spas

Porodica je omrzla, osude i kritike pljušte na sve strane: Kejtlin Džener beži u australijski rijaliti!

Da je ponudu dobila u Americi, ne bi je prihvatila jer joj je dosta ove zemlje i svega lošeg što je u njoj doživela

Šuška se
Autor:
Porodica je omrzla, osude i kritike pljušte na sve strane: Kejtlin Džener beži u australijski rijaliti!
Foto: AP / Richard Shotwell

Kejtlin Džener (70) učestvovaće u novom rijaliti šou programu.

Možda na prvu i ne deluje kao neka nova vest, s obzirom da je godinama učestvovala u porodičnom rijalitiju Keeping Up With The Kardashians, ali Kejtlin se zapravo, makar privremeno, seli u Australiju.

Veruje se da su razlog tome konstantne osude sa kojima se suočava otkako je promenila pol i od Brusa Dženera, oca manekenki Kendal i Kajli, i supruga Kris Džener, postala Kejtlin.

Priča se da Dženerovi zapravo nikada nisu u potpunosti prihvatili njenu odluku da promeni pol i podvrgnre se seriji operacija, i da su je zbog toga gotovo omrzli.

Stalne kritike svakodnevno dobija i od gledalaca popularnog rijalitija o porodici Kardašijan, i čini se da joj se sada uvreda i negativnih komentara preko glave.

Evo kako izgledaju supruge poznatih glumaca: Život u senci velike slave! (FOTO)

foto: Profimedia

Prihvatila je ponudu da za učešće u rijalitiju I’m A Celebrity... Get Me Out of Here (Ja sam poznata ličnost... Vadite me odavde), a samo za ulazak u emisiju dobiće oko 650.000 dolara.

"Dosta joj je Amerike. Tamo je osuđuju. Da su joj ponudili da učestvuje u tom rijalitiju u Americi, ne bi pristala", rekla je Kejtlinina bliska prijateljica i dodala da joj najteže pada ignorisanje ljudi sa kojima je donedavno bila najbliskija.

"Srećan rođendan posebnoj ženi. Ti si posebna majka i posebna osoba. Volim te", napisala je Kejtlin bivšoj supruzi Kris Džener, ali ona ju je potpuno ignorisala.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs