Teraju po svom

Kap koja će preliti čašu: Najveća uvreda koju su Hari i Megan mogli da zadaju kraljici Elizabeti!

Nisu sprečeni, već je to samo njihova želja

Šuška se 13.11.2019. - 11:56h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: EPA / Andy Rain / Will Oliver

Britanski mediji prenose kako princ Hari i njegova supruga Megan Markl neće provesti Božić na tradicionalnom porodičnom okupljanju kod kraljice, što bi moglo samo da pojača tenziju i dodatno ugrozi njihovu već poljuljanu sliku u javnosti, ali i kod Elizabete.

 

Hari i Megan su navodno rekli kraljici kako njihov sin Arči neće provesti svoj prvi Božić sa kraljevskom porodicom, već da žele da budu sami kako bi napunili baterije i pravili nove planove.

 

Šuška se da postoje dve opcije - da ostanu kod kuće u Vindzoru ili da otpuituju kod Meganine majke Dorije Ragland u Los Anđeles. Na odmoru će biti šest nedelja, a Hari je pristao da Dan zahvalnosti u svakom slučaju provedu kod Dorije.

 

Kraljevski biograf Fil Dampijer kaže da mu deluje kako Megan i Hari vide sebe kao "otpadnike" ili samo tako žele da se predstave, dok biograf Ingrid Sjuard kaže da je sramota ako ne žele da najveći praznik provedu s porodicom.

 

Hilari Klinton o Megan Markl: Samo želim da je zagrlim i da joj kažem da nastavi hrabro dalje!

foto: Profimedia

"Mislim da je tužno kad neko ne želi da bude deo porodičnog okupljanja, naročito sada kada je kraljica stara", rekla je Sjuard i istala da će Elizabeta sigurno biti povređena, ali da je suviše graciozna i iskusna da bi dopustila da se to primeti.

 

Inače, princ Hari je od malena svaki Božić provodio u kraljičinoj kući, izuzev 2012. godine kada je služio vojsku u Avganistanu, piše Dejli mejl. Poslednje dve godine pridružila im se i Megan, ali tradicija se, bar za sada, prekida.

 

Ingrid Sjuard je otkrila i da Megan pokušava da se "izvadi" na malog Arčija, objašnjavajući da je to prevelika gužva i da će detetu biti suviše naporno, ali čini se da su u pitanju samo njene i Harijeve lične želje.

 

Što se tiče princa Vilijama i Kejt, oni će se sa svoje troje dece kao i uvek rado odazvati kraljičinom pozivu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...