Nezasiti bivši američki predsednik

Elizabet Harli: Još jedna ljubavnica Bila Klintona?

Glumica je 1998. navodno provela četiri dana u Beloj kući, a kasnije je ispričala bivšem partneru da nije bilo nikakvih problema sa prvom damom, jer su ona i predsednik spavali u odvojenim sobama
Šuška se
18:52h Autor:
Foto: AP

Američki sajt "Radar onlajn" i tabloid "Gloub" otkrivaju danas da je bivši američki predsednik Bil Klinton imao tajnu ljubavnu vezu sa britanskom glumicom i manekenkom Liz Harli.

 

Američki mediji su do ovog otkrića došli na osnovu snimka koji je bivši Lizin partner, glumac Tom Sizmor, napravio prošlog januara. Na njemu, 52-godišnji glumac, koji je i sam bio tri godine u vezi sa Liz, navodi da je on ugovorio sastanak između Klintona i poznate glumice.

 

On kaže da mu je prilikom projekcije filma "Spasavanje redova Rajana" u Beloj kući 1998. Klinton prišao i zamolio da ga upozna sa Liz.

 

"Zabavljali ste se sa Liz Harli četiri godine, zar ne? Da li je još uvek viđate", bio je znatiželjan predsednik, pre nego što je zatražio glumičin broj telefona. Sizmor tvrdi da je Klinton odmah pozvao Liz i da je po nju poslao svoj avion koji ju je dovezao te iste večeri u Belu kuću, iako se prva dama, Hilari Klinton, nalazila u susednoj sobi.

 

Sizmor kaže da je nekoliko sati kasnije video svoju bivšu partnerku u hodnicima predsedničke palate, u pratnji agenta. Liz je navodno provela četiri dana u Beloj kući. Ona je kasnije ispričala Sizmoru da nije bilo nikakvih problema jer su prva dama i predsednik spavali u odvojenim sobama.

 

Glumica i predsednik su se navodno povremeno viđali tokom godinu dana sve dok Klinton nije prekinuo vezu, tvrdeći da je počeo da se zaljubljuje u Liz.

 

"Nisam ja za ljubav, a počinjem da mislim da bi mogao da se zaljubim u tebe", rekao je, prema Sizmoru, Klinton prilikom raskida sa Liz.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...