Priča se

Seka se onesvestila: Preterala sa treningom

Pevačici se tokom treninga slošilo, čim se onesvestila odvezena je u privatnu bolnicu gde su ustanovili da se preforsirala na treningu
Šuška se
08:28h
Seka se onesvestila: Preterala sa treningom

Prema rečima očevidaca, folk zvezda je u teretanu na Novom Beogradu došla u pratnji svog surpuga Veljka, a kada joj se slošilo, bila je u tom trenutku sama.

- Seka svaki dan dolazi u teretanu, osim kada ima nastupe! U poslednje vreme se izgladnjuje, a treninzi su joj, što bi žargonski rekli, “muški” i ona bukvalno radi sa velikim težinama. U trenutku kada joj je pozlilo trenirala je noge, i čim je sišla sa sprave osetila je vrtoglavicu. Međutim, nije uspela ni da dozove supruga već se srušila. U pomoć su joj pritrčali zaposleni u teretani, kao i Veljko. Seka je ubrzo došla svesti, ali je i dalje bila bleda - izjavio je dobro obavešten izvor.

Suprug ju je odmah odvezao do jedne privatne klinike koja se nalazi blizu teretane.

- Doktori su potvrdili da se radi o preforsiranosti i da je dobro što Seka nije nigde udarila glavom jer bi moglo imati fatalne posledice. Ona je posle tri sata napustila kliniku i uputila se u svoj dom - kaže izvor.

U pres-službi Seke Aleksić nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju navode da je pevačici pozlilo.

- Seka Aleksić naporno vežba poslednjih meseci i normalno je da nekad dođe do zamora i vrtoglavice! Ne treba od toga praviti senzacionalizam - poručili su iz PR tima folk pevačice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs