Spremna da pokuša opet

Seka Aleksić želi da se ostvari u ulozi roditelja: Ide na vantelesnu oplodnju!(VIDEO)

Pevačica nikada nije krila da želi da se ostvari u ulozi roditelja, sada je spremna da i drugi put pokuša sa vantelesnom oplodnjom
Šuška se
12:24h
Seka Aleksić želi da se ostvari u ulozi roditelja: Ide na vantelesnu oplodnju!(VIDEO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Svetlana Seka Aleksić (33), iako je imala jedan bezuspešan pokušaj vantelesne oplodnje, ne odustaje od želje da postane majka, te će se do kraja godine ponovo pokušati. Kako saznajemo, Seka pozitivno razmišlja kada je uloga roditelja u pitanju i ne gubi nadu da će sledeća vantelesna oplodnja biti uspešna.

"S obzirom na to da se već jednom podvrgla ovakvom načinu oplodnje, koji nije uspeo, Seka je u dogovoru sa lekarima odlučila da napravi kratku pauzu, pa da se ponovo podvrgne ovom zahvatu. Nije joj bilo lako kada je posle prvog pokušaja shvatila da je bio bezuspešan, bila je tužna i razočarana, ali je junački odlučila da nastavi dalje i ne odustaje. Pošto pre same intervencije postoji proces kroz koji žena mora da prođe, ona je napravila pauzu i već od leta će ponovo moći da razmišlja o trudnoći. Ima neverovatnu želju da se ostvari u ulozi majke, u čemu ima bezrezervnu podršku supruga Veljka, s kojim o svemu otvoreno priča, pa joj je lakše kada zajedno prolaze kroz čitav proces, koji ponekad nije prijatan za ženu", izjavio je za izvor blizak Seki i dodaje da pevačica nerado priča o tako intimnim stvarima.

"Iako je ubeđujemo da otvoreno u javnosti priča o tome jer time daje dobar primer i podstrek ostalim ženama da ne odustaju kod prve prepreke, ona želi da taj segment života čuva za sebe. Jedva čeka da postane mama i o tome često priča sa svojim duhovnikom, koji je savetuje da se strpi i da će sve doći u svoje vreme", kaže izvor blizak pevačici.

Pevačica se 2011. godine suočila sa gubitkom bebe, jer joj se tada desila vanmaterična trudnoća.

"Nisam verovala da mi se to događa. Kad sam saznala da sam trudna, bila sam najsrećnija na svetu, a moja sreća se srušila za samo nekoliko dana kada sam shvatila da trudnoća nije u redu. Ništa me više nije zanimalo. Prestala sam da mislim na sve oko sebe, nisam želela da živim, htela sam jednostavno da nestanem. Moj suprug i naše porodice su sve vreme bili uz mene, ali i pored toga moje stanje je bilo sve gore", pričala je Seka nakon nemilog događaja.

Pevačica je za Adria Media TV izjavila da je u životu uvek raduju male stvari, da ne voli velike poklone i da joj prijatelji za rođendan najčešće kupuju plišane igračke Diznijevih junaka.

Najavila je i spot za novu pesmu čija će premijera da bude veoma brzo.

A kako Seka izgleda kada zavodiljivo pozira pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs