Ljubav cveta

Nataša i Vlada: Uživaju na plaži i ne mare za zimu! (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac godišnji odmor provodi sa verenikom Vladom Vuksanovićem i svakodnevno deli slike na društvenim mrežama
Šuška se 24.01.2014. - 12:38h Autor: Stil
Foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović obnavljaju strasti na plažama Tajlanda i svakodnevno nas putem Twitera obaveštavaju o svojm provodima.

 

Da podsetimo, ovaj par je uoči Nove godine, raskinuo veridbu, da bi se pomirio tačno u ponoć u 2014. godini. Vlada je tada izjavio da za venčanje čekaju neko lepše vreme.

 

Lepše vreme, barem u meteorološkom smislu, očigledno su potražili na drugom kraju planete gde usred januara uživaju u šetnjama i izležavanju po peščanim plažama i suncu.

 

Ovaj par baš zna kako da se miri. Podsetimo, i prošlog leta, nakon pomirenja, Nataša i Vlada su rešili da učvrste svoju ljubav na plažama Ibice.

 

Slana koža, kupaći kostimi i preplanuli ten od tajlandskog sunca, pomalo nam prave zazubice, s obzirom na to da nam meterolozi već za vikend prognoziraju sneg.

 

Pored lenčarenja na suncu i pesku, ne izostaje ni noćni provod. "Disko taksi" je komentar koji je Nataša ostavila pored ove fotografije. Odvojeni od dešavanja u svojoj zemlji, ovaj zaljubljeni par proslavlja dve godine ljubavi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...