Na prelepom Kapriju

Hajdi Klum (46) se ponovo udala za Toma (29): Venčanje na najluksuznijoj jahti na svetu (FOTO)

Mladenci su bili potpuno opušteni, što su dozvolili i gostima

Star wedding
Autor:
Hajdi Klum (46) se ponovo udala za Toma (29): Venčanje na najluksuznijoj jahti na svetu (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre nešto manje od mesec dana javnost je otkrila da su se supermodel Hajdi Klum (46) i muzičar Tom Kaulic (29) u tajnosti venčali još u februaru.

Ipak, par se pokajao što je ceremonija bila potpuno intimna, pa su rešili da svoju sreću naknadno podele sa bliskim ljudima - venčali su se ponovo!

Definicija neukusa: U želji da bude moderna Hajdi Klum se izblamirala! (FOTO)

Ovoga puta, sudbonosno Da su izgovorili na Kapriju. Ceremonija i žurka upriličeni su na jednoj od najluksuznijih jahti na svetu, na kojoj su svojevremeno venčanje održale i Grejs Keli i Žaklina Kenedi Onazis.

Gosti su na venčanje stigli čamcima, gde su ih dočekali presrećni mladenci.

Zašto je venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama bilo kobno za vezu princa Harija i Čelzi Dejvi?!

Hajdi i Tom su želeli da atmosfera bude potpuno opuštena, pa su gošće uglavnom bile u bikinijima, a muškarci samo u šortsevima.

Hajdi je nosila dugačku belu haljinu od čipke i bele cipele sa štiklom, kojih se kasnije oslobodila i po brodu šetala bosa.

Prvi susret sa biološkim ocem: Hajdi Klum 14 godina krila ćerku od bivšeg dečka pa rešila da ih upozna! (FOTO)

Iako je na brodu bilo dosta ljudi, zaljubljeni Hajdi i Tom nisu se odvajali jedno od drugog i gotovo neprestano su šaputali jedno drugom na uvo i razmenjivali nežnosti i strasne poljupce.

Inače, ovo je Tomov prvi, a Hajdin treći brak. Od 1997. do 2002. bila je udata za stilistu Rika Pipina, a od 2005. do 2014. za muzičara Sila, sa kojim ima troje dece, sinove Henrija (13) i Johana (12), i ćerku Lu (9). Manekenka ima i ćerku Leni (15), koju je dobila u vanbračnoj vezi sa Flavijom Brijatoreom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs