Nije im bilo suđeno

Zašto je venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama bilo kobno za vezu princa Harija i Čelzi Dejvi?!

Voleli su se 7 godina

Vip priča
12:58h Autor:
Zašto je venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama bilo kobno za vezu princa Harija i Čelzi Dejvi?!
Foto: Profimedia

Godinama pre nego što je princ Hari upoznao i zaljubio se u američku glumicu Megan Markl, verovalo se da će pred oltar da odvede plavokosu Južnoafrikanku Čelsi Dejvi, s kojom je s povremenim prekidima u vezi proveo sedam godina.

Princ Hari našao svoju princezu: Ljubavna bajka o kojoj bruji ceo svet! (FOTO)

Princ Hari i Čelsi Dejvi
Princ Hari i Čelsi Dejvifoto: Profimedia

Plavokosa Čelsi bila je i gošća na venčanju svog bivšeg dečka i Megan Markl, a pratila je princa Harija kada je bio kum na venčanju svog brata Vilijama 2011. godine. Navodno je upravo taj dan bio presudan za njihovu vezu, jer je Čelsi na sam dan kraljevskog venčanja, zamislivši se u Kejtinoj ulozi, shvatila da ne želi da se uda za njega.

Autorka Anđela Levin u kraljevskoj biografiji Harry: Conversations with the Prince otkrila je kako joj je bliska Čelsina prijateljica priznala da je sva ta pompa oko venčanja uverila Čelsi da je najbolje da se ona i Hari rastanu. Iako su imali puno toga zajedničkog, bilo joj je jasno da dolaze iz drugačijih svetova i da ta veza ne bi uspela, pogotovu što ona više od svega ceni privatnost.

Sve bivše ljubavi princa Harija: Evo sa kime je bio dok nije oženio Megan! (FOTO)

Čelsi Dejvi na venčanju princa Harija i Megan Markl
Čelsi Dejvi na venčanju princa Harija i Megan Marklfoto: Profimedia

Čelsi i Hari tad su i prekinuli svoju vezu, a još jednu šansu su joj dali u leto četiri godine kasnije. Ali to je bilo kratkoga veka, trajalo je tek koliko i njihov zajednički odmor u Africi. Čelsi i dalje nije mogla da sepomiri s činjenicom da će njen privatni život biti pod svetlom javnosti i oboje su krenuli dalje, svako svojim putem.

U junu 2016.godine Čelsi je u razgovoru za The Times govorila o tome koliko joj je bilo teško što je stalno bila pod budnim okom medija u vrieme veze s princem Harijem.

"To je bilo stvarno previše, ludo, strašno i neugodno. Teško sam se nosila s tim. Zapravo nikako! Bila sam mlada i pokušavala da budem normalna devojka pa mi je sve to bilo, zapravo užasno!, priznala je Čelsi.

Ona i Hari ostali su i nakon prekida jako dobri prijatelji, a porodični prijatelj za Veniti fer otkrio je kako je Hari nazvao pre venčanja s Meghn Markl kako bi se oprostili: "To je bio njegov konačan oproštaj. On je krenuo dalje, a Čelsi je to dosta emotivno primila. Bila je sva u suzama i zamalo nije otišla na venčanje", preneo je izvor.

Suze radosnice ili tuga za majkom: Princ Hari zaplakao na venčanju! (VIDEO)

Venčanje princa Harija i Megan Markl
Venčanje princa Harija i Megan Marklfoto: Profimedia

Za mesec dana blizu 6.000 eura: Toliko prva dama Francuske i predsednik Makron troše na oblačenje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs