Blista

Kristi Brinkli (64) potpuno prirodna: Evo kako izgleda bez trunke šminke! (FOTO)

U jednom od intervjua, ova lepotica je kazala da ne drži dijete, ali je od svoje 13. godine vegeterijanka te upravo to može bit ključ njene mladolikosti

Star look
Autor:
Kristi Brinkli (64) potpuno prirodna: Evo kako izgleda bez trunke šminke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša manekenka Kristi Brinkli podelila je sa svojim pratiocima fotografiju snimljenu na dnevnom svetlu, a po velikom osmehu i sjajnom tonusu kože možemo da kažemo da ova žena blista. "Ovde sam da bih vas podsetilia da čak i kada je dan završen, ili je čak oblačan i tmuran, morate da nahranite svoju kožu iznutra i spolja", napisala je u opisu fotografije.

Kristi Tarlington (49) izgleda neverovatno: Jedna od retkih poznatih dama koja lice nije uništila filerima i botoksom! (FOTO)

Brinklijeva je uvek rado govorila o svojoj nezi lica i tela. Ona redovno na svom Instagramu deli savete o prirodnim proizvodima koje koristi, preporučuje najbolje režime ishrane i vežbanja, a nedavno je čak lansirala i svoju kozmetičku liniju.

U jednom od intervjua, ova lepotica je kazala da ne drži dijete, ali je od svoje 13. godine vegeterijanka te upravo to može bit ključ njene mladolikosti.

Kristi Brinkli (64): Izgledati kao ja je pakleno težak i bolan posao! (FOTO)

Kristi pije dosta tečnosti, a jutro započinje sa toplom vodom i limunom.

Iako su je do sada mnogi optuživali da se ulepšavala uz pomoć estetskog hirurga, manekenka je priznala da jeste jedan period života koristila filere i botoks. Ipak, kako nije bila zadovoljna postignutim rezultatima, više ne ide na ovakvu vrstu tretmana već se uglavnom okrenula kvalitetnoj kozmetici.

Kristi Brinkli (64) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Za lepu plavušu godine su samo broj! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs