Otkrivamo vam

Jedna od Viktorijinih anđela progovorila o problemima sa aknama: Ko bi rekao da savršeno lice ima takve nedostatke!

Otkrila je da joj se lice postepeno pogoršavalo nakon porođaja

Star look
22:51h Autor:
Jedna od Viktorijinih anđela progovorila o problemima sa aknama: Ko bi rekao da savršeno lice ima takve nedostatke!
Foto: Reuters

Rosi Hantignton, uspješna manekenka i glumica koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu, otvoreno je progovorila o problemima s tenom i aknama koji su usledili nakon trudnoće.

Iako zvuči gotovo neverovatno, Viktorijin anđeo Rosi Hangtinton vodi bitku s aknama i sada je javno progovorila o negativnim iskustvima tokom svoje karijere. Nedostaci na njenom lepom licu nikada se nisu mogli da primete zbog jake šminke ili filtera koji se koriste pri uređivanju modnih fotografija.

"Nikada nisam imala savršenu kožu i ten, ali sve to popravilo tokom moje trudnoće. Ne kažu uzalud da muška deca izvlače iz žena ono najljepše", započela je u svom velikom intervjuu za magazin In Stajl Hantingtonova koja je prošle godine na svet donijela dečaka Džeka kog je dobila sa partnerom Džejsonom Stejtamom.

Potom je otkrila da se njno lice postepeno pogoršavalo nakon porođaja.

Rekli su im da nikada neće uspeti, a sada vrte milione: Žene u koje niko nije verovao!

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

"Šest meseci nakon porođaja počele su da se pojavljuju akne na mom licu. Moram da priznam da je to jako deprimirajuće i zato sam posetila najbolje stručnjake da mi pomognu. Pratim njihova uputstva i to je jedan dugotrajni proces", ispričala je 31-godišnjakinja koja je karijeru modela započela još davne 2006. pojavivši se na prestižnoj modnoj reviji Viktorija Sikreta.

Mlada majka i partnrka slavnog američkog glumca danas je uglavnom orijentisana na porodični život, a pokrenula je i sopstvenu liniju kozmetike.

"Smatram da je to jedan logičan korak nakon što sam toliko godina provela u svetu lepote i imala prilike da isprobavam svakakve proizvode. Iz prve ruke znam šta kako deluje na kožu i zato sam stvorila svoju bjuti liniju", zaključila je Rosi.

Džejson Stejtem i Rouzi Hantington-Vajtli: Najlepši par Holivuda zasenio sve ostale na crvenom tepihu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs