Opuštena strana kraljevske porodice

Švedska kraljevska porodica: Neodoljivi zvanični portreti oduševili svet! (FOTO)

Poznati po uvek originalnim i posebnim portretima, pripadnici švedske kraljevske porodice podelili su s javnosti najnovije službene fotografije na kojima su posebno oduševili najmlađi članovi palate

Star look
Autor:
Švedska kraljevska porodica: Neodoljivi zvanični portreti oduševili svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

U seriji fotografija koje je snimio kraljevski fotograf pripadnici švedske monarhije pokazali su svoje opuštenu i nesvakidašnju stranu. Tema portreta je leto u Skandinaviji kojom su odlično prikazali kako se na severu provode topli meseci.

72-godišnji kralj Karl Gustav u društvu supruge kraljice Silvije pojavio se na fotografiji gde pozira uz najstariju ćerku, princezu Viktoriju koja će ga naslediti na tronu. Uz njih su spremno pozirali i princezin suprug, princ Danijel, a osmehivali su se i njihova šestogodišnja ćerkica Estela i dvogodišnji sin Oskar.

Švedska princeza Viktorija i njen princ sa sela: Burna prošlost buduće kraljice! (FOTO)

Kraljevski mališani pokazali su svoje zaigrano lice i u zasebnim portretima. Spontana fotografija na kojoj princeza Estela grli mlađeg brata sve je oduševila. Iste je reakcije izazvao i solo portret princeze Estele s belim ponijem.

Zasenila mamu princezu i dedu kralja: Malena Estela (5), lepotica u plavom! (FOTO)

Na službenim fotografijama švedskog dvora našao se i brat princeze Viktorije, jedini muški naslednik kralja Karla Gustava. U društvu supruge princeze Sofije i dečice smestio se princ Karl Filip, kog prozivaju jednim od najzgodnijih prinčeva na svetu.

Princeza Sofija iskreno o traumama koje je proživela ulaskom u kraljevsku porodicu: Bila sam odrasla, ali je to uticalo na mene!

Fotografiranje nije zaobišlo ni treće dete švedskog kralja, princezu Medlin. Objavljena je zajednička fotografije njene porodice na kojoj se nalazi sa suprugom britansko-američkim preduzetnikom Kristoferom O’Nilom i decom princezom Leonor, princom Nikolom i najmlađom princezom Adrijen.

Urnebesno! Bosonoga princeza pravila haos na sestrinom krštenju: Malena Leonor je s razlogom miljenica javnosti! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs