Pokušala da ih prikrije torbom

Vatrenom haljinom htela da sakrije modrice: Ceo svet naslućuje šta se desilo lepotici! (FOTO)

Komentari samo pljušte, ali slavna starleta se ne oglašava
Star look
14:38h Autor:
Vatrenom haljinom htela da sakrije modrice: Ceo svet naslućuje šta se desilo lepotici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Popularna starleta Kloi Kardašijan trenutno pokušava da se probije kao modna dizajnerka, što možda i ne treba da čudi, budući da u većini slučajeva besprekorno obučena.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zbog toga što je cela njena porodica godinama pod lupom javnosti, a mnogo puta se pisalo i o njenom ne tako sjajnom bračnom životu, Kloi je preuzela jednu od najpoznatijih ženskih mantri - izgledaj najbolje kad se osećaš najgore.

Kad se pojavila, svi su zanemeli: Kim Kardašijan izgleda potpuno drugačije, i prelepo! (FOTO)

Tako je i ovoga puta na ulici privukla sve poglede prolaznika i paparaca, kada je zanosna, ali vrlo ozbiljnog izraza lica, prošetala kroz grad.

Vatreno crvena haljina ispod koje je virio crveni grudnjak i čipka svilenog kombinezona odmah su privukli svu pažnju, ali oštro oko fotoaparata zabeležilo je još jedan detalj - veliku, svežu modricu na Kloinoj nozi, koju je pokušavala da sakrije velikom torbom.

Zbog mnogobrojnih priča da je u njenom braku sa Lamarom Odomom bilo nasilja i da je Kloi više puta prešla preko batina, korisnici interneta širom sveta zabrinuli su se i naslućuju kako je verovatno nešto slično i sada posredi.

Viktorija Bekam dobila orden, ali nije mogla da se raduje: Jedna stvar je sve uništila! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ipak, ovako nešto može da liči i na alergiju ili reakciju na depilaciju, komentarisale su žene, a popularna Kardašijanka se nije oglašavala.

Bolesna, isrcpljena, bez šminke: Slavnu lepoticu nikad niko nije video ovakvu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs