Izbor

Modni trendovi koje su nam prodale Kardašijanke: Mi smo naseli bez pogovora! (FOTO)

One obuku jednom, mi kupimo odmah. One diktiraju modne trendove ovih godina
Moda
23:32h Autor:
Modni trendovi koje su nam prodale Kardašijanke: Mi smo naseli bez pogovora! (FOTO)
Foto: Profimedia

Voleli ih ili ne, činjenica jest kako su slavne sestre pokrenule brojne trendove. Takođe, porodica Kardašijan-Džener postala je prepoznatljiva u modnoj industriji, iako su se neki urednici i dizajneri dugo protivili tome, a onda su Kim, Kortni, Kloi, Kajli i Kendal počele nositi revije, dizajnirati odeću, reklamirati poznate dizajnere, pojavljivati se na najprestižnijim modnim naslovnicama itd.

Ako saberemo samo ukupne Instagram pratioce pet slavnih sestara, radi se o više od 380 miliona sledbenika pa nije ni čudo da neke krpice, kojima se pohvale na njemu, odmah postanu pravi hit i rasprodaju se za čas.

Sastavili smo popis trendova koje su pokrenule upravo ove žene.

1. Pripijeno uz telo

Bilo da se radi o haljinama ili kombinezonima, suknjama ili farmerkama.. Popularne sestre obožavaju usku odeću, koja ističe njihove obline, po kojima su široko poznate, iako ih uglavnom mogu zahvaliti estetskim hirurzima. Prva je s takvim komadima počela Kim, a posebno ih obožava Kajli i Kloi, koja svoju novu zavidnu liniju može zahvaliti svakodnevnom napornom vežbanju.

Besmrtna moda: Kako da nosite crno-bele kombinacije ovog proleća! (FOTO)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 8, 2016 at 9:02am PDT

2. Prozirni topići

U junu 2016. godine, Kendal je napravila potpunu pomutnju, kada se s prijateljicama provozala Njujorkom u veselom raspoloženju, obučena u prozirno-crni čipkasti topić, koji je otkrivao njene bradavice. Naravno da nije dugo trebalo da i ostale sestre počnu negovati ovaj trend, u raznim varijantama.

3. Neutralne boje

Ponovno, Kim je bila pokretač ovog trenda, i to kada se počela viđati sa svojim suprugom Kanjeom, koji joj je savetovao da počisti ormar te u njega ubaci neutralne boje, poput bledoružičaste, bele, bež, sive i slično. I njegove kolekcije odisale su upravo ovim bojama pa ne čudi da ih je celi klan ubrzo počeo nositi, kao i promovisati odeću na sve strane.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Sep 7, 2016 at 2:49pm PDT

4. Sportska odeća

Odeća koja je bila rezervisana za teretanu i sportske aktivnosti na svežem vazduhu, odjednom je postala poželjna svugde pa čak i u kombinaciji sa štiklama. I to možemo zahvaliti slavnim sestrama.

Kako da se obučeš otmeno: Tanka je linija između senzualnog i vulgarnog! (FOTO)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 7, 2017 at 7:03pm PST

5. Jednodelni kupaći kostimi

Bikiniji su bili gotovo jedini izbor duže vreme, ali ovog leta pažnju će privlačiti jednodelni kupaći kostimi, koji su postali ponovno "IN" 2015. godine, u vreme kada su se Kardašijanke fotografisale u njima tokom porodičnog odmora na luksuznoj jahti, posebno Kendal i Kloi.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Aug 19, 2015 at 3:14pm PDT

6. Džins i džins

Istina je, prvi su taj trend pokrenuli Britni Spirs i Džastin Timbrlejk, 2006. godine, ali 7 godina kasnije, taj je trend vratila ponovno Kim, na Nedelji mode u Parizu, kada se pojavila u farmerkama i košulji od istog materijala.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 12, 2017 at 4:40pm PST

7. Bermude do kolena

Poslednji u nizu omiljenih trendova slavnih sestara svakako su suke bermude do kolena, koje je pokrenula Kloi, a uvrstila ih je i u ponudu svog modnog brenda Good American, ali rado ih reklamiraju i Kortni i Kim.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 8, 2017 at 9:32am PST

8. Prozirne čizme

I dok su se žene zgražavale nad ovim čizmama, Kardašijanke ih s ponosom nosile, a u ponudu su ih zatim uvrstili i brojni dizajneri te high-street radnje.

Modni simbol proleća: Sa ovim cipelama, svaka kombinacija je dobitna i moderna! (FOTO)

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 26, 2016 at 3:26pm PST

9. Majice haljine

Jedno duže razdoblje, slavne sestre nisu se odvajale od kombinacije duge majice, koja im je došla kao haljina te visokih čizma iznad kolena, bilo onih od brušene kože, bilo onih koje su se vezale spreda. Ali, nekad su majice znale iskombinovati i na popularne gležnjače, a ne smemo da zaboravimo ni široki kaiš oko struka, koje su takođe prve nosile.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Oct 17, 2016 at 5:10pm PDT

10. Pantalone na vezanje

Iako su ove pantalone bile u modi davnih 90-ih, najstarija sestra Kortni, 2017. godine ih je ponovno najavila kao trend te se od njih doslovno ne odvaja, u raznim dnevnim i noćnim kombinacijama.

Prozirna majica i grudi bez brushaltera: Ona ima samo jedan cilj! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs