Ponosna na svoje telo

Prozirna majica i grudi bez brushaltera: Ona ima samo jedan cilj! (FOTO)

Ozbiljni problemi zahtevaju ozbiljna rešenja
Star look
11:30h Autor:
Prozirna majica i grudi bez brushaltera: Ona ima samo jedan cilj! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 4 Foto: Profimedia

Nakon famozne pljačke u Parizu, Kim Kardašijan je odlučila da se malo "primiri" bar kada je reč o objavama postova na društvenim mrežama i svom izgledu. Poslednjih meseci smo je viđali u svedenom i skoro pa damskom izdanju, ali izgleda da se stara Kim vratila.

Poslednjeg dana marta pojavila se u uskim belim bermudama i beloj majičici bez bretala i to bez grudnjaka. Slobodne grudi su se ocrtavala ispod prozirnog materijala.

Majka dvoje dece u poslednje vreme smršala je čak 28 kilograma i to je odlučila da pokaže celom svetu.

Kim i Kanje Vest jedva podnose tragediju: Izgubio sam sina, ali sam dobio anđela (FOTO)

Radar online piše o tome kako Kim ima velikih problema vezanih za brak, te da dosta tajni krije od javnosti. To što želi da izgleda seksi i da privuče pažnju muškaraca je još jedan potez da probudi Kanjea i da ga podstakne da se bori za njih.

Protekla godina je bila teška za njih. Kim je doživela stres života tokom pljačke u Parizu, a Kanje je nešto posle toga imao nervni slom. Nakon tih problema par je na korak do razvoda, tvrdi Radar online.

"Vežbanje i vođenje računa o svom zdravlju, za Kim je jedna vrsta terapije posle šokantne pljačke. Sada je ponosna na svoje novo telo, " tvrdi dobro obavešten izvor.

Pumpale usta i grudi, ubrizgavale botoks: Poznate žene koje žale zbog plastičnih operacija! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs