Prekasno se pokajale

Pumpale usta i grudi, ubrizgavale botoks: Poznate žene koje žale zbog plastičnih operacija! (FOTO)

Nemojte praviti gluposti s grudima. Negirala sam pre toliko godina, ali to je bio glup potez i znak nesigurnosti. Umesto toga slavite ono što imate, rekla je Viktorija Bekam
Šuška se
10:38h Autor:
Pumpale usta i grudi, ubrizgavale botoks: Poznate žene koje žale zbog plastičnih operacija! (FOTO)
Foto: AP / Joel Ryan

Povećanju grudi i usta i ubrizgavanju botoksa podvrgle su se mnoge slavne dame, neke više, neke manje uspešno. Saznajte koje to zvezde žale zbog svojih plastičnih operacija:

1. Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda žali što je s ubrizgavanjem botoksa počela prerano, s nepunih 30 godina. Prvo ubrizgavanje botoksa bilo je prikazano u njenom rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians" 2010. godine. Nekoliko dana nakon što je epizoda prikazana, Kim je progovorila o tome koliko je postupak bio bolan.

"U šou je moglo da se vidi da imam masnice oko očiju nakon što se postupak završio, što je normalno, ali nisam se bila raspitala o nus pojavama, pa sam bila izbezumljena. Botoks mi u tim godinama zaista nije bio potreban", iskrena je bila Kim.

Njihov život je potpuna laž, kakav glamur: Bliski saradnik Kardašijanovih otkrio šokantne detalje!

2. Tori Speling

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zvezda serije "Beverli Hils" priznala je da najviše žali zbog implanata u grudima koje je stavila kad je bila mlađa.

"Uradila sam operaciju grudi u ranim dvadesetim, a da sam znala da ona može da utiče na proizvodnju mleka u grudima, nikada ih ne bih povećala", rekla je Tori u emisiji "Good Morning America" 2011. godine dok je nosila treće dete.

Grca u dugovima, a čeka 5. dete: Posrnula holivudska zvezda pred bankrotom! (FOTO)

3. Tara Rid

Američka glumica je 2004. godine ugradila silikone zbog kojih su joj se na stomaku stvorili neprivlačni nabori.

"Stomak mi se mnogo naborao i bio je jako ispupčen. Dobila sam kilu, veliko ispupčenje pored pupka. Zbog toga nisam mogla da nosim bikini. Izgubila sam mnogo poslovnih prilika. Plastična operacija je verovatno najgluplja stvar koju sam ikad uradila", rekla je Tara u intervjuu za "Us Weekly" 20016. godine. Tara je 2006. izvadila silikone.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Gvinet Paltrou

Oskarovka se jednom podvrgla tretmanu botoksom, ali odlučna je u tome da neće to više nikada da uradi.

"Verovatno sam probala sve. Bojala bih se odlaska pod nož, ali pitajte me kad mi bude 50. Pokušaću sve osim botoksa. Neću više koristiti botoks jer sam izgledala šašavo", rekla je Gvinet u intervjuu za časopis "Harper’s Bazaar".

Nije ih bilo blam da priznaju: 10 neprijatnosti u seksu slavnih žena! (FOTO)

5. Deniz Ričards

"Toliko mi se žurilo da s 19 godina ugradim silikone da se uopšte nisam raspitala o hirurgu kod kog sam otišla, pa sam završila s većim implantima nego što sam tražila", prisetila se glumica u intervjuu za "Us Weekly". Posle je otišla kod drugog hirurga kako bi joj korigovao grudi, ali on joj je ugradio još veće silikone.

Da li se sećate Donatele Versaće pre plastičnih operacija? Nekada je bila zgodna! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Liza Rina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica je početkom karijere ubrizgala injekcije kako bi povećala usne, ali kasnije je odlučila da ih smanji.

"Pre 25 godina povećala sam usne pomoću silikona. Najgluplja stvar koju možete da uradite s 24 godine. Zato sam pre nekoliko godina otišla doktoru da izvadi što je moguće više silikona jer su mi usne postale bljak", priznala je Liza u emisiji "Today show" 2013. godine.

Tragična stvarnost: Sa 19 godina izobličena od silikona, a uzor je milionima devojaka! (FOTO)

7. Viktorija Bekam

Bivša pop zvezda priznala je da je plastična operacija, kojom je 1999. godine značajno povećala grudi jedna od njenih najvećih grešaka.

"Nemojte praviti gluposti s grudima. Negirala sam pre toliko godina, ali to je bio glup potez i znak nesigurnosti. Umesto toga slavite ono što imate", izjavila je Viktorija za "Vogue". Prvi put je grudi smanjila 2009. godine, a drugi put 2011. nakon rođenja ćerkice Harper Seven čime se vratila na svoju originalnu veličinu.

Kako se udovica Elvisa Prislija potpuno unakazila: Jedva pomera nekada lepo lice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs