Čipka i teksas

Amal Kluni više nije dama: Seksi izgled u providnoj crnoj čipci! (FOTO)

Ko bi rekao da će joj uzor biti Kardašijanke
Star look
02:46h Autor:
Amal Kluni više nije dama: Seksi izgled u providnoj crnoj čipci! (FOTO)
Foto: Profimedia

Predah od filmskog seta i sudnice, slavni par Kluni odlučio je iskoristiti za uživanje na večeri u Santa Monici. Romantičan sastanak sa slavnim supružnikom, advokatica za ljudska prava Amal Kluni iskoristila je za uskakanje u seksepilne i potpuno neočekivane krpice.

Otkad uživa veći interes javnosti zahvaljujući braku s dosad neosvojivim Džordžom Klunijem, britansko-libanonska lepotica posebnu pažnju pridaje stajlinzima, oduševljavajući žene širom sveta svojim promišljenim smislom za modu.

Presreće muža po filmskim setovima i tajno ga ljubi: Svi su u neverici gledali Amal Kluni! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako je dosad u nekoliko navrata dokazala svoju modnu odvažnost, Amal Kluni ovog puta odlučila je ići korak dalje, pojavivši se u društvu supruga u netipičnoj, seksepilnoj kombinaciji.

Zavodljiv izgled Amal je gradila oko čipkastog kratkog topića nalik korzetu u kombinaciji s farmerkama visokog struka, koje nisu skrenule pogled sa njenog zavidnog torzoa.

U stilu zavodnika: Džordž Kluni otkrio šta je poklonio Amal za 2 godine braka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Celokupnu kombinaciju Amal je vešto kompletirala s trendi bomber jaknom od crnog satena, platformicama s mnoštvom zakovica brenda Balensijago, pismo torbom od zelenog krzna i decentnom ogrlicom.

Uz tipičnu frizuru u znaku laganih valova, Amal je predstavila najnoviju kombinaciju koja neodoljivo podseća na one koje u poslednje vreme obožavaju da nose članice klana Kardašijan.

Kopira Džeki Kenedi: Amal Kluni bacila supruga u drugi plan! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs