Podelila britansku javnost

Kejt Midlton u bapskoj haljini: Totalni modni promašaj lepe vojvotkinje! (FOTO, VIDEO)

Haljina je grozna. Tako ukočena. Tako sladunjava. Čini je starijom i neprikladna je za ženu od 34 godine, bila je oštra urednica Emili Monkton
Star look
22:28h Autor:
Kejt Midlton u bapskoj haljini: Totalni modni promašaj lepe vojvotkinje! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Stefan Wermuth

Kejt Midlton, princ Vilijam i princ Hari na prijemu u Londonu predstavili su kampanju pod nazivom "Heads Together" u kojoj pozivaju na poboljšanje usluga pomoći i podrške osobama s psihičkim problemima.

"Vilijam, Hari i ja smatramo da je naša dužnost da uradimo sve što je u našoj moći kako bismo uz vašu pomoć naglasili važnost emocionalnog zdravlja. Nas troje shvatili smo da treba pružiti mnogo više podrške ljudima koji traže pomoć. U nadolazećim mesecima radićemo na tome", izjavila je Kejt. Britanci su pohvalili zalaganje vojvotkinje za skidanje stigme s mentalnih bolesti, ali našli su zamerku njenom – odevanju.

Sportska, klasična, seksepilna: Elegancija Kejt Midlton tokom posete Kanadi

Foto: AP
Foto: AP

Haljina dizajnerke Kejt Spejd s cvetnim dezenom koju je vojvotkinja od Kembridža obukla za prijem postala je predmet rasprave i podelila Veliku Britaniju. Naime, jedni smatraju da joj je predivno stajala dok drugi misle da je u pitanju samo još jedan od dosadnih modela neprimerenih njenim godinama.

Kejt Midlton se stidi svog muža: Vilijam ne može više ovako da izgleda! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Modna urednica Emili Monkton haljinu je prozvala "bapskom".

"Haljina je grozna. Tako ukočena. Tako sladunjava. Čini je starijom i neprikladna je za ženu od 34 godine. Teoretski bi trebalo da izgleda dobro jer je u pitanju model koji objedinjuje sve ovosezonske trendove, ali na njoj jednostavno izgleda bapski. Naravno da mora da bude prikladno obučena za svoj položaj, ali fali joj samopouzdanja kako bi se oblačila kreativno, uz pametan modni dodatak ili upečatljive cipele kombinaciju bi pretvorila iz dosadne u fantastičnu", izjavila je Emili za Daily Mail.

Nikad seksepilnija Kejt Midlton: Vatrenom haljinom vojvotkinja prekršila dugu tradiciju! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

S njom se nije složila modna urednica Dina Van Tuleken koja kaže da je haljina vojvotkinje predivna i onakva u kakvoj se zamišlja svaka devojčica dok se igra princeze.

"Ketrin je u njoj izgledala lepo, samouvereno i dokazala je da nijedna žena ne mora da se boji ružičaste boje. Dužina haljine, ružičasti cvetni dezen i mašna oko vrata su u trendu ove sezone otkako su modne kuće Miu Miu i Prada pokazale slične modele u svojim kolekcijama", zaključila je Dina.

Princeza koja je nadmašila Kejt Midlton: Ona ne prati tradiciju, već nameće svoj stil! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs