Svaka joj čast

Nisi lepa kao mama: Maltretirali ćerku supermodela, ovako im je odgovorila! (FOTO)

Mlada 18-godišnja Sejlor odlučila je da se obračuna sa ljudima koji su je maltretirali zbog izgleda
Star look
14:54h Autor:
Nisi lepa kao mama: Maltretirali ćerku supermodela, ovako im je odgovorila! (FOTO)
Foto: Instagram / Sailorbrinkleycook

Nije lako biti dete slavne osobe, a pogotovo ako je reč o supermodelu koji izgleda sjajno i u sedmoj deceniji života. Na svojoj koži to je osetila i 18-godišnja Sejlor Brinkli Kuk koja je odlučila da se razračuna sa "trolovima" na društvenim mrežama.

Rođena prelepa, svi joj predviđaju uspeh: Mlada lepotica već nadmašila slavnu mamu! (FOTO)

"Oprosti, ali ne izgledaš nimalo poput tvoje mame, u najbolju ruku si prosečna", samo je jedan od negativnih komentara s kojima se Sejlor susreće celog svog života. Ćerka slavnog američkog supermodela Kristi Brinkli odlučila je da odgovori svim trolovima koji je na sličan način vređaju putem društvenih mreža.

Na Instagram profilu je objavila skrinšot nekoliko negativnih komentara, te ga popratila svojim najiskrenijim mislima.

"Obično ne čitam komentare ispod bilo kakvih članaka o meni, a čak i kada pročitam ne uzimam ih k srcu. Ali sada mi je stvarno dosta. Kao prvo molila bih da prestanete da me upoređujete s mamom i sestrom. Verujem da je upoređivanje pogubno, otrovno i nezdravo. Dok god sam srećna i zdrava, ne znam zašto bi bilo koga bila briga da li sam "lepa" poput nekog ko je u mom krvnom srodstvu", otkriva ćerka slavnog modela.

Kako vreme prolazi ona sve mlađa: Fotografije dokazale da manekenka (62) ne stari! (FOTO)

Sejlor Brinkli Kuk osvrće se i na sve one "hejtere" koji omalovažavaju njena akademska dostignuća i smatraju da je uspela da upiše Školu za dizajn i umetnost Parson u Njujorku zahvaljujući roditeljskim vezama i novcu.

"Mučila sam se četiri godine kako bih upisala fakultet koji želim, i reći za mene da sam naslednica koja ne radi ništa nije samo stereotip, već je netačno i uvredljivo!"

Mlada umetnica koja se i sama povremeno bavi manekenstvom je svojim statusom na Instagramu želela da poruči da ne voli kada se 18-godišnja devojka upoređuje s nekima ko ima uspešnu karijeru dugu pet decenija, ali i obeshrabruje u sleđenju svojih snova.

Bucmasta Hrvatica zapušila usta svima: Ovako se nosi kratka haljina! (FOTO)

"Ne razumem ljude koji žele da se osećam loše i koji žele da poruče 18-godišnjakinji da ne sledi svoje snove jer nikad neće biti dobra kao njena majka. Ja sam samo osoba koja pokušava da otkrije šta želi u životu i šta me čini srećnom. Ostavite me na miru."

Na kraju dirljive poruke Sejlor izražava nadu da će svi njeni hejteri uspeti da se pomere od kompjutera, da idu da gledaju zalazak sunca, poljube nekoga koga vole i da se bave nekim pozitivnijim iskustvima.

"Prestanite s pokušajima da se osamnaestogodišnja devojka stalno oseća povređenom i manje vrednom. Umesto toga, zašto ne biste širili ljubav."

Najlepša debeljuca ućutkala zlobnike: Malo celulita nikome ne škodi! (FOTO)

Status je u jednom danu prikupio oko 1.400 lajkova na Sejlorinom Instagram profilu, ali i veliku pohvalu koja je stigla od njene mame zajedno s videom svoje mezimice:

"Bravo, Sejlor! Kada se zauzmemo za sebe, zauzimamo se i za druge. Mislim da smo jedan post bliži ljubaznijem svetu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs