Potpuno posebna

Tera po svome, bez obzira na sve: Totalno neprimereni izbor kraljice Leticije! (FOTO)

Neki konzervativci i ovoga puta su podigli obrve i komentarisali da se kraljica nije primereno obukla za mesto na kojem se nalazila
Star look
11:54h Autor:
Tera po svome, bez obzira na sve: Totalno neprimereni izbor kraljice Leticije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija privlači pažnju svojim modnim igrama koje ponekad odudaraju od uobičajenog načina oblačenja za evropske vladarke.

Naime, ona prisustvovala otvaranju 11. Međunarodnog seminara za jezik i novinarstvo koji se održava u manastiru Juso u mestu San Miljan de la Kogolja u Španiji. Za ovu priliku bivša novinarka s posebnim stilom odlučila se za modnu kombinaciju koja je gotovo u potpunosti iskombinovana od upečatljivih komada španoskog brenda Uterque.

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

Omiljeni par kožnih pantalona, koje su modni kritičari nazvali tragičnim komadom odeće, iskombinovala je sa šarenom jaknom i sandalama sa otvorenim prstima.

Uterque otvorene crne sandale sa visokim potpeticama rasprodat su model iz prošlogodišnje kolekcije ovog španskog brenda, ali i odvažan izbor za šik vladarku, koja ne sledi sva pravila kad je kraljevski dres kod u pitanju. Neki konzervativci i ovoga puta su podigli obrve i komentarisali da se kraljica nije primereno obukla za mesto na kojem se nalazila.

Previše seksi za dvor: Evo zašto kritikuju kraljicu Leticiju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs