Da li ste saglasni?

Previše seksi za dvor: Evo zašto kritikuju kraljicu Leticiju! (FOTO)

Najčešće se čuju komentari kako španska kraljica bira prekratke haljine i suknje i da se oblači previše mladalački i neprikladno za svoje godine
Star look
13:12h Autor:
Previše seksi za dvor: Evo zašto kritikuju kraljicu Leticiju! (FOTO)
Foto: Reuters/Pool

Čini se da modni stil popularne španske kraljice Leticije (43) ne odgovara baš svima. Iako je mnogi smatraju modnom ikonom kraljevskih dvorova, neki smatraju da je njen stil neprikladan s obzirom na njenu titulu. Kraljici Leticiji se prigovara da je preseksi, a najčešće se čuju komentari kako bira prekratke haljine i suknje i da se oblači previše mladalački i neprikladno za svoje godine.

Varljiva kraljica: Abortus, plastična operacija i razvod! (FOTO)

Reuters / Alessandro Garofalo
Reuters / Alessandro Garofalo

Očekivalo se da će bivša novinarka da promeni svoj stil oblačenja kada postane članica kraljevske porodice, ali ona je nastavila da neguje svoj prepoznatljivi stil kao princeza, a sada to radi i kao kraljica, iako su mnogi najavljivali da će da bira mnogo ženstvenije i formalnije komade.

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kraljica se ponovno našla u centru pažnje zahvaljujući "prekratkoj" kombinaciji. Bela haljina i crni kaput, kreacije dizajnera Felipea Varele, bili su njen odabir za dodelu Luis Carandells novinarskih nagrada, ali odabir mnogi nisu odobrili jer smatraju da je dužina haljine neprimerena za kraljicu.

Kraljica Leticija u najseksepilnijem izdanju do sada: Zasenila i Salmu Hajek! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ipak, kraljičine modne kombinacije još uvek imaju više poklonika nego kritičara, a i Leticija s razlogom uvek bude među najbolje odevenim damama s kraljevskih dvorova.

AP / Pedro Portal
AP / Pedro Portal
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs