Odlično izgleda

Helen Miren (70), dama sa stilom: Savršena kombinacija mladalačke haljine i zrelih godina! (FOTO)

Bez obzira na pritisak i stroga pravila lepote, ova glumica odlučila je da bude svoja, pa tako i ne farba sedu kosu, niti je izobličila lice raznim zahvatima, što se u Holivudu skoro pa podrazumeva
Star look
20:34h Autor:
Helen Miren (70), dama sa stilom: Savršena kombinacija mladalačke haljine i zrelih godina! (FOTO)
Foto: Reuters/Thomas Peter

Glumica Helen Miren jedna je od retkih holivudskih diva koje se ne boje starenja, a još jednom zablistala je na crvenom tepihu, ovog puta na Međunarodnom filmskom festivalu u Tokiju.

Budući da ima 70 godina i odlično izgleda, Helen često pitaju kako joj uspeva da zadrži pozitivnu energiju i lep i negovan izgled, a ona najčešće odgovara da je aktivna, kasnije se udala, u pedesetim godinama i nikada nije imala decu. Bez obzira na pritisak i stroga pravila lepote, ova glumica odlučila je da bude svoja, pa tako i ne farba sedu kosu, niti je izobličila lice raznim zahvatima, što se u Holivudu skoro pa podrazumeva.

Žena i po: Neverovatno telo Helen Miren (69) u kupaćem kostimu! (FOTO)

Na crvenom tepihu filmskog festivala bila je u centru pažnje u nežnoj haljini kao stvorenoj za bal. Haljina princeza kroja imala je srcoliki izrez na grudima, a preko gornjeg dela i ruku izvezena je čipka.

Večernja kreacija s potpisom Bagžli Miške nije tako daleko ni od venčanice, a slavnoj glumici zaista je prelepo stajala, posebno što i u 71. godini ima prekrasno držanje i vitku figuru.

Helen je na desetodnevni festival došla je zbog promocije filma "Woman in Gold" u kojem glumi s popularnim glumcem Rajanom Rejnoldsom.

Niko joj ne bi dao 50 godina: Čuvena Monika iz serije Prijatelji ne stari! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs