Pogledajte

Najveća transformacija poznate dame: Nekad i sad! (FOTO)

Uhvatila se u koštac sa svojim manama i spas potražila u vežbanju
Star look
11:12h Autor:
Najveća transformacija poznate dame: Nekad i sad! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šarlot Krozbi, zvezda britanske emisije “Geordie Shore”, mesecima je imala problem sa viškom kilograma. Međutim, danas je na malim ekranima možemo videti u sasvim drugačijem izdanju, i to sve zahvaljujući njenoj čvrstoj rešenosti da svoju figuru i način života dovede u red.

Uhvatila se u koštac sa svojim manama i spas potražila u vežbanju. U njenom slučaju, trud se isplatio. Kako bi inspirisala i druge devojke da povedu računa o svom izgledu, objavila je i disk sa vežbama koje su njoj bile od najveće pomoći.

Ogovarali je zbog izgleda u bikiniju: Odgovor majke petoro dece oduševio internet! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Istraživanja tržišta čak pokazuju da je u Velikoj Britaniji ovaj DVD postao najporodavaniji fitnes program poslednjih nekoliko godina.

Rezultate napornog vežbanja i novog režima ishrane, Šarlot svakodnevno deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Među porukama podrške i hvale, mogu se naći i komentari zabrinutih fanova koji tvrde da je otišla predaleko, te da je smršala i više nego što je trebalo.

Osednuti sobom, izvinjenje ne prihvataju: Pogodite o kom horoskopskom znaku je reč!

Primorala je sebe da redovno vežba i ide u teretanu, iako joj je to na početku teško padalo. Šarlot tvrdi da ako je ona uspela da smanji broj odeće koji nosi za četiri velčine, onda to može svako. Skinla je 17 kilograma viška, a evo i kako:

"Promenila sam svoj način ishrane da bih bila zdravija. Još uvek pijem alkohol, ali sam mnogo smanjila", rekla je Šarlot.

Ubrzajte metabolizam za samo 1 dan: Najefikasnija satnica za mršavljenje!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda tvrdi da se ključ njenog uspeha krije u vežbanju. Redovnim treninzima promenila je telo, ali i odnos prema sebi. Samopouzdanje joj je raslo iz dana u dan.

"Nikada nisam išla u teretanu, nisam radila nikakve vežbe. Nisam imala nimalo samopoiuzdanja, naprotiv. Imala sam osećej da svi gledaju u mene na ulici".

Ravan stomak bez brojanja kalorija: ABS dijeta skida 6 kg za 2 nedelje!

Na celom tom putu, velika podrška, a i učitelj, bio joj je lični trener.

"Kada sam počela da treniram, vežbe su mi bile previše naporne, ali sada imam osećaj da mogu nekoga da nosim na leđima", objašnjava rijaliti zvezda.

Šarlot je još jedan primer da ne moramo biti nezadovoljni sobom i svojim izgledom, jer to nešto što sami možemo da promenimo, a pre svega zavisi od naše volje.

Dakle, nemojte da dozvolite da vam višak kilograma i manjak samopouzdanja kvare život, već se uhvatite u koštac sa svojim manama.

Svaka žena koja ceni sebe hitno treba da donese ovih 15 odluka: Drugu i šestu naročito!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs