Šta joj bi

Zar i u trudnoći: Glumica u providnoj haljini bez brushaltera sa stomakom do zuba! (FOTO)

Džejmi King se pojavila na Barberijevom događaju London u Los Anđelesu u izdanju koje je šokiralo sve
Star look
16:08h Autor:
Zar i u trudnoći: Glumica u providnoj haljini bez brushaltera sa stomakom do zuba! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Džejmi King poznata je po tome što voli da se ističe svojim odevnim kombinacijama, a sada je definitivno nadmašila samu sebe. Naime, Džejmi se pojavila na Barberijevom događaju "London u Los Anđelesu" u četvrtak u potpuno providnoj haljini.

Šokirala priznanjem: Imala sam seks na žurci sa 25 mladića, sada sam trudna!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To ne bi bilo toliko čudno, jer su isti trend mnogo puta do sada ponele poznate dame, da Džejmi nije u poodmakloj trudnoći! Trudnički stomak i grudi bez brushaltera bili su "na izvol'te" ovoj 35-godišnjoj glumici. Providnu haljinu Džejmi je iskombinovala sa bundom zelene boje i crnim platformama.

Inače, glumica se udala za reditelja Kajla Njumana 2007. godine, a prvog sina Džejmsa Najta dobili su tek 2013. zbog Džejminih zdravstvenih komplikacija.

Kejt Midlton tokom drugog stanja: Podsetite se vojvotkinjinog stila u prvoj trudnoći! (FOTO)

A photo posted by Jaime King (@jaime_king) on Apr 17, 2015 at 2:53am PDT

"Osam godina bola i nedijagnostikovanih policističnih jajnika i endometrioze. Pet spontanih pobačaja, 5 veštačkih oplodnji, 26 inseminacija, 4 i po godine pokušaja da zatrudnim, 26 sati brutalnog porođaja, prevreno rođena beba zbog iznenadne preeklampsije", otkrila je Džejmi svoju mukotrpnu borbu da postane majka.

Kada joj je konačno uspelo da na svet donese zdravog dečaka, za magazin US Weekly je izjavila koliko uživa u majčinstvu: "To je najlepša stvar na celom svetu."

Bila trudna 9 meseci, a nije znala: Doktorka objasnila ovaj fenomen!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs