Drastične promene

Vreme je ipak učinilo svoje: Ovako danas izgledaju junakinje serije Seks i grad! (FOTO)

Nezaustavljiv proces starenja nije zaobišao ni holivudske dame koje smo godinama gledali u popularnoj seriji
Star look
11:56h Autor:
Vreme je ipak učinilo svoje: Ovako danas izgledaju junakinje serije Seks i grad! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najpopularnija ženska serija svih vremena definitivno je Seks i grad! Uzbudljiva priča o četiri žene koje traže idealnog muškarca, imaju sjajne karijere i odlično se zabavljaju snimala se punih 6 godina u 6 sezona, a pošto je svaka sezona bila gledanija od prethodne, kraj je krunisan sa dva filmska hita.

Popularna novinarka Keri Bredšo (Sara Džesika Parker), advokatica Miranda Hobs (Sintija Nikson), galerista Šarlot Jork (Kristin Dejvis) i direktorka firme za odnose sa javnošću Samanta Džouns (Kim Katral) tada su bile lepe, mlade, privlačne žene, ali 17 godina od prve epizode popularne serije (Seks i grad stigao je na male ekrane davne 1998.), one su se mnogo promenile!

Žene razočarane - Ovako danas izgleda najveći zavodnik iz serije Seks i grad! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Keri, džepna venera puna samopouzdanja, nije uspela da odoli vremenu i od slatke, vrckave novinarke, danas je prosečna žena čije se godine na licu ipak vide.

Profimedia/ 20thCentFox/ Patrick Cashin/Everett Collection
Profimedia/ 20thCentFox/ Patrick Cashin/Everett Collection

Odvažna advokatica Miranda, britkog jezika i sa izraženim stavom prema muškarcima doživela je najveću promenu u izgledu. Tome je možda doprinela i frizura i boja kose koja nimalo ne pristaje njenom licu.

Najbolje frizure za dame posle 40-e : Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Slatka i stidljiva Šarlot definitivno se dosta promenila! Iako je u seriji bila tek na početku četvrte decenije, izgledala je vrlo mladoliko, ali danas je njen izgled u potpunom skladu sa njenim godinama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lice zavodnice Samante, koja je muškarce tretirala kao seksualne objekte, ne krije znakove starenja, što i ne čudi jer je šarmantna glumica u 58. godini života.

Za svoje godine, sve četiri popularne dame izgledaju vrlo lepo i svaka je i dalje ponosna na svoj izgled. Učite od njih i prigrlite dostojanstveno starenje!

Prirodni botoks - Domaća maska za potpunu transformaciju! Rezultati su vidljivi odmah!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs