Tužno

Izobličeni: Poznati koji su pravi primer drastično lošeg starenja! (FOTO)

U ljudskoj prirodi je da mlad čovek teži što pre da odraste, dok u poznim godinama žudi za mladošću. Ni poznate ličnosti nisu izuzetak
Star look
02:22h Autor:
Izobličeni: Poznati koji su pravi primer drastično lošeg starenja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Starenje je sastavni deo života, međutim suočavanje sa godinama i svim što one nose sa sobom, mnogima teško pada. Umesto da dostojanstveno stare i uživaju u borama koje su ogledalo iskustva i mudrosti, mnogi od nas posežu za raznim tretmanima i estetskim zahvatima kako bi izgledali što mlađe.

U ljudskoj prirodi je da mlad čovek teži što pre da odraste, dok u poznim godinama žudi za mladošću. Ni poznate ličnosti nisu izuzetak.

Kratak test otkriva koliko ste zapravo stari: Rezultati su šokirali mnoge!

Bez obzira na to koliko novca imaju, tragovi vremena čine svoje i na njihovim licima. U nastavku pogledajte samo neke od slavnih ljudi koji nisu baš reprezentativan primer dostojanstvenog starenja.

1. Zar nije tužno da se neko tako mlad, kao što je Lindzi Lohan, nađe na ovoj listi? Ipak, činjenica je da Lindzi izgleda duplo starije nego što to stvarno jeste. Bez obzira na to da li imate 20 ili 40 godina, konzumiranje alkohola i droga uzeće svoj danak.

2. Slavni američki muzičar Beri Manilou, dobitnik Gremija i Emi nagrada, godinama je negirao spekulacije da se podvrgao brojnim estetskim operacijama. To je isto kao kada bi Kim Kardašijan rekla da nema veliku zadnjicu. Njegova koža izgleda neverovatno čvrsto, te deluje da bi jedan osmeh mogao da je "slomi". Čovek u svojim sedamdesetim definitivno treba da ima bore na licu.

3. Sredinom sedamdesetih godina, Dženis Dikinson je zasluženo proglašena prvim supermodelom, a danas, sa svojih 59 godina, izgleda kao potpuno druga osoba. Prešla je svaku granicu ukusa podvrgavši se brojnim hiruškim intervencijama, od usana do grudi. Nažalost.

Ni zdrava ishrana, ni vežbanje: Ovo je najbolji mehanizam za borbu protiv starenja!

4. Svako ko je gledao popularnu seriju "Očajne domaćice", mogao je da se divi njenoj prirodnoj lepoti i zgodnom telu. Međutim, Teri Hačer je, u neizmernoj želji da izgleda što mlađe, ipak preterla sa botoksom, te joj lice izgleda mnogo starije u odnosu na njenu krštenicu.

5. Osamdesetih i devedesetih godina bila je omiljeno lice filmskog platna, a danas skoro da ne liči na sebe. Meg Rajan bila je jedna od "omiljenih devojaka". Čini se da su joj godine teško pale, te nakon toliko "prepravki" na svom licu, Meg se, nažalost, potpuno izobličila.

Kakva vas starost očekuje: Vodolije će se ludo zabavljati, Lavovi će biti dosadne pričalice

6. Američka glumica i majka Kejt Hadson, slavna Goldi Hon, drastično je promenila svoj izgled, ugradivši imlante u usne i obraze. Jedan je od onih primera kada ne možemo a da se ne zapitamo gde su prijatelji i članovi porodice da joj kažu kada je vreme da stane!

7. Osamdesetih je bila prava zvezda, a danas je njena lepota skoro neprepoznatljiva. Američka glumica Džoan Van Ark (72) je toliko izmenila boju kože na licu, da izgleda mnogo starije, a što je još gore, ten joj ne deluje nimalo prirodno, naprotiv.

Bolje da ne skida naočare: Pogledajte šta je Donatela Versaće uradila od svog lica! (FOTO)

8. Njega smo ostavili za kraj, pošto je možda i najtužniji primer lošeg starenja u svetu Holivuda. Reč je o Mikiju Rurku, glumcu koji je osamdesetih godina prošlog veka bio pravi seks simbol, a bavljenje boksom mu je potpuno uništilo lice. Ovaj 64-godišnji glumac se zbog toga podvrgao brojnim plastičnim operacijama, te je sada tragično izobličen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs