Totalni modni promašaji

Šta im bi da se ovako obuku: Najgore haljine sa dodele Zlatnog globusa! (FOTO)

Ne polazi za rukom svim holivudskim zvezdama da svojom pojavom privuku pažnju, barem ne u pozitivnom smislu
Star look
14:06h Autor:
Šta im bi da se ovako obuku: Najgore haljine sa dodele Zlatnog globusa! (FOTO)
Foto: AP
1 / 10 Foto: AP

Dešavanja poput dodele Zlatnog globusa mnoge poznate dame jedva čekaju, kako bi na crvenom tepihu "prošetale" elegantne kreacije. Međutim, ne polazi za rukom svim holivudskim zvezdama da svojom pojavom privuku pažnju, barem ne u pozitivnom smislu.

Kako su modnim detaljima Helen Miren i Amal Kluni odale počast ubijenim novinarima pogledajte OVDE.

Dženifer Lopez, koja važi za jednu od najizazovnijih svetskih dama napravila je totalni promašaj kada je u pitanju izbor haljine. Toaleta je u najmanju ruku izgledala kao ogroman plašt koji se vukao po zemlji i zahvljujući dizajnu izgledala je kao da je pevačicu kreacija "progutala", a istu grešku napravila je i Džemima Kirk.

OVDE pogledajte kako je Dženifer Aniston na crvenom tepihu Zlatnog globusa zgrabila verenika za guzu!

Druge dame, poput Melise Mekarti i Kire Najtli, kao da su putovale kroz vreme, uzimajući ono najgore od modnih trendova. Zahvaljujući preterano naglašenim karnerima, glumice kao da su prisustvovale nekoj svečanosti pre 30-ak godina, a ne 2015. godine.

Haljine sa donjim "balon" delom nisu učinile nikakvu uslugu Tini Fej i Džulijani Margulis. Komičarka Tina je zbog pufnaste kreacije koja joj je vizuelno skratila figuru čak i ismejana na društvenim mrežama.

Đulijana Rančić na meti oštrih kritika - svojom mršavošću na dodeli Zlatnog globusa šokirala javnost!

Felisiti Džouns i Zosija Mamet očigledno su želele da izgledaju ekstravagantno, ali u tome nisu uspele, jer su im haljine bile ogromne. Sa prevelikim donjim delom izgledale su poput nekih lutki.

Umesto da briljiraju svojim romantičnim kreacijama, Amanda Pit i Kristen Vig sa širokim rukavima i kreacijama koje im nisu laskale napravile su potpuno pogrešan izbor.

OVDE pogledajte modni promašaj Kejt Midlton - i to se desilo!

Međutim, možda i najgore haljine su nosila Lina Dunam i Lana Del Rej. Bucmasta Lina pokazala je još jednom da joj moda nije jača strana (za razliku od posla, u kojem je jedna od najuspešnijih mladih glumica danas), jer ju je kreacija vizuelno skraćivala, a pritom joj je i dodala nekoliko kilograma. Iako, za razliku od nje, pevačica Lana može da se pohvali vitkom linijom, njena drečavo zelena plisirana haljina joj nije išla u prilog.

Ostatak loših haljina sa Zlatnog globusa pogledajte u galeriji ispod teksta.

A koje su najlepše haljine sa 72. dodele Zlatnog globusa pogledajte u fotogaleriji OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs